Гучний дебют: GOPATSA - «хтивий тигр» з Білої Церкви

Україномовний електро-поп: харизматичний юнак GOPATSA презентує дебютну роботу «Тихий час».

Косоокий та енергійний хлопчина, що наповал збиває заразючим позитивом та наполегливою зухвалістю.

«Тихий час» - це мій особистий виклик. Я ще ніколи не відчував в собі достатньої впевненості, аби наважитися повністю відкритися людям, без остраху, що вони мене не зрозуміють, або зроблять мені боляче. Я чутлива та проста людина, і довгий час боявся бути самим собою», - коментує GOPATSA.

Гучний дебют білоцерківського співака, який неодмінно підкорить слухачів, став для нього особистим челенджем. Музика відкриває серця, тому GOPATSA вирішив нарешті відкрите своє.

«Я більше ніколи не дозволю стримувати своє бажання бути собою, а мою косоокість хочу беззаперечно називати «гарноокістю». І я хочу, щоб кожен звичайний хлопець чи дівчина не дозволили нікому стати на заваді своїм внутрішнім бажанням та вперто йшли до своєї мети. Не має значення з якого селища чи мегаполісу, з якою, як їм здається, фізичною вадою, чи комплексом вони є!», - розповів юний співак.

Трек, який був створений в часи карантину, принесе слухачам неймовірний драйв та зарядженість.

«У цей справжній «тихий час» для масових заходів, я «танцюю, наче я вже нічого не чую», бо точно знаю, що у всіх моїх «тихих» поціновувачів музики всередині», - ділиться артист.

В кожному з нас є «звір хижий», тож час прокидатися! Ну ж бо!!!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист