Фіолет випустили кліп про кохання на тлі війни

Український гурт «Фіолет» екранізував один із своїх останніх треків «Поживемо-побачимо». Головні ролі у кліпі виконали керівниця волонтерського штабу та бойовий медик ЗСУ.

За словами фронтмена гурту – співака, письменника та організатора фестивалю “Бандерштат”, “Поживемо-побачимо” — одна із небагатьох пісень Фіолету, написаних після 24 лютого, яка не є прямою рефлексією на війну. 

— Це щира сповідь людини з багажем років та досвідів, яка готова визнавати власні помилки, вади і боротися за щастя найближчих. Пісня, тлумачити слова котрої, мабуть, і не потрібно — кожен відшукає там свій рядок і нагадування про пережите. Для мене «Поживемо-побачимо» — це абсолютно новий рівень відвертості зі слухачем, підкріплений важливим усвідомленням того, що час в нашій країні віднедавна побіг швидше ніж десь-інде, і жити потрібно вже. Жити, боротися, любити.

Саундпродюсером пісні став вже добре відомий по співпраці з Фіолетом – Артур Данієлян. А режисерами відео — подружжя Варвари та Віталія Шевчуків. Саме вони створювали для Фіолету кліпи «Кохана» та «Залишимось друзями». 

Головні герої кліпу — Оля Валянік, керівниця волонтерського штабу «Ангар», що є однією з найбільших волонтерських організацій у Волинській області та  Олексій Кушнєр, бойовий медик ЗСУ. Пара зіграла самих себе після довгої розлуки через війну.

— Ми дуже мало проводимо часу після початку повномасштабної війни, бо кожен знаходиться там, де є найбільше корисним, — коментують актори. — Побачитись вдається досить рідко. Так що зйомка кліпу стала ще однією можливістю побути поруч, насолодитись один одним, відчути запах коханої людини, обійнятися. В самому відео ми не грали ролі, ми щиро кайфували від того, яке ж це щастя — бути один біля одного

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист