Ера злодіїв: badactress презентує дебютний ЕР

Після двох тікток-хітів «wlw.ua» та «Абонент» badactress презентує дебютний ЕР – «villain era». В реліз увійшло 4 треки у стилі «дарк-поп», що поєднані гострими соціальними темами всередині та яскравими персонажами поп-культури на поверхні. Саунд-продюсер релізу: Krechet. Обкладинка: midnightgallery.

«Дорослішання – це коли ти розумієш, що злодій та антагоніст іноді мають рацію», – говорить badactress.

villain era – це термін англомовного середовища, що означає період життя після певного переломного моменту, коли ти починаєш жити для себе, як антагоніст, перестаєш бути добрим, зручним для інших.

Відкриває реліз трек «villain era», який одразу поринає нас у світ всім відомих казок та мультфільмів, їх персонажів та сатири над ними. Головна злодійка треку – badactress, яка підготувала для всіх поп-героїв bad-bad end.  Білосніжка отруєна, Попелюшка закрита у пітьмі, безголоса Русалонька та Спляча Красуня, яку не розбудили з її сну.

«Сніжна королева» історія про про холод в ЛБГТ-стосунках  із дівчиною, що не може визнати свою орієнтацію через соціальний тиск. Королева є саме «сніжною», а не сніговою саме через гру слів про «ніжність» у стосунках на почуття, які, немов, вже не живі.

У треці «Цирк» badactress розповідає про соціальний страх і подібні тривоги. Вона, неначе, роздає усім бажаючим маски, аби вони змогли адаптуватися під соціум.

Разом із ЕР артистка презентувала екранізацію треку «Аліса». Це переосмислення церемонії чаювання з відомої казки «Аліса в країні див» в сучасних реаліях та через призму досвіду співачки. Аліса – звичайна дівчина, яка страждає розладом харчової поведінки (РХП).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист