Eliza Lir– мрійливий нео-поп зі струнними інструментами

Eliza Lir – музичний проєкт співачки та скрипальки Оксани Сагалатої та саунд-продюсера Тараса Підкуймухи. Оксана – грає на скрипці в національному ансамблі, Тарас – мав інді-проект Тері Фао.

Сингл «Відчуваю» – це чуттєвий нео-поп, який розкриває всю інтимність стадій почуттів: від першої зустрічі до закоханості до безтями. Це симбіоз акустичної арфи та електроніки, кришталевий голос та чарівна мелодія.

«Цей трек про закоханість, про стосунки, які тільки зароджуються і несуть в собі таємничий та дуже романтичний меседж», – говорить Оксана.

Ще однією особливістю цього треку є арфа, яка є невід’ємною частиною як музичного наповнення так і візуального.

«На мою думку, арфа  – це найбільш ніжний та неземний інструмент. У мене  давно була ідея поєднати її з електронними інструментами, і в цій пісні це вийшло дуже гармонійно»

Романтичний трек доповнює кліп, наповнений яскравими кадрами, ніжністю та теплом.

На перших секундах відео з’являються струни. Це дуже символічно, бо Оксана закінчила музичну академію по класу струнних. В самій пісні лунає мелодія арфи, яка звучить лише в ті моменти, коли до її струн торкаються руки, а сам сингл передає найглибші почуття людини, що зачіпають струни душі.

«Дія кліпу відбувається в лісі, бо саме душа та свідомість людини – це непросвітний та глибокий ліс,а кожна така емоція – це спалах посеред нього. Такі емоційні спалахи в кліпі символізує блиск та полум'я неону посеред ночі»

У відео Оксана постає в задумливо-романтичному амплуа, а картинка передає мрійливий та дещо меланхолійний настрій пісні.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист