ЕКЗОРЦИЗМ. ПОТАП ВИПУСТИВ КЛІП У СТИЛІ ХОРРОР НА ПІСНЮ З НОВОГО АЛЬБОМУ

Український продюсер і виконавець Олексій Потапенко випустив нову пісню для свого сольного проекту ПТП і кліп на неї. Робота отримала назву Екзорцизм.

Вона увійшла в новий альбом Потапенко під назвою Без реклами. Для нього це особлива композиція, він написав її у п'ятницю 13: «Так глибоко на цю тему я ще не говорив. Для мене це пісня-знахідка - в плані вокалу, аранжування і сенсу. Думаю, вона буде поворотною в моїй творчості і торкнеться багатьох душ і сердець».

У кліпі музикант виконав роль головного героя - творця, який потрапив у полон пристрастей. Головна героїня - це образ Любові, яка його рятує, заліковує рани і нібито проводить обряд вигнання нечистої сили.

Фото: Руслан Масловський

Зняв кліп український кінорежисер Станіслав Капралов. Він відомий завдяки своїм роботам у жанрі трилер: його дебютний короткометражний фільм Sui Caedere отримав платинову нагороду на Х'юстонському кінофестивалі, а дебютний повнометражний американо-український фільм Let It Snow купив Голлівуд.

«Моїм завданням було передати візуально всі сенси», - поділився режисер.

 Фото: Руслан Масловський

Щоб передати атмосферу відео, основну частину кліпу знімали на Київському морі вночі, а продовжили на світанку. Решта кадри зняті на плівку.

Фото: Руслан Масловський

«Сюжетна лінія кліпу повторює лінію моєї власної долі. Я, як актор, багато у чому віддався талановитому кінорежисерові Стасу Капралову: розповідав йому свою історію, а він обрамляв її у художню форму, наповнюючи кінематографічними елементами. У нас вийшов міні-фільм з елементами хоррору про чарівну і цілющу енергію любові», - поділився Потап.

nv.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист