DZIDZIOFILM презентує тизер комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ»

Таємні двері, містичні написи, палаючі купюри, постріли та падаюча стеля. У мережі з’явився тизер до фільму «ДЕ ГРОШІ», режисером-постановником якого є Михайло Хома (DZIDZIO).

За сюжетом піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання «Де гроші?» цікавить не тільки його. Всі в цьому будинку шукають гроші.

Головні ролі комедії-квесту виконують Ада Роговцева, Михайло Хома (DZIDZIO), Сергій Либа та Анна Буткевич.

Історію відзняли за 23 дні в Києві та у Львові. Екстер’єром обрали один з найгарніших маєтків у Лісниках, оригінальний бутик української дизайнерки Юлії Магдич, заміський ресторан «Equides club», а також одна зі сцен відзнята на легендарному Личаківському цвинтарі у Львові.

Крім того, спеціально для стрічки в одному з павільйонів площею 1 650 кв. м  на кіностудії імені Довженка побудували інтер’єрні декорації імпровізованого будинку на кілька кімнат, зокрема тут і були знамениті кімнати-квест, де головні герої шукають гроші. Серед декорацій будинку є як колекційні антикварні меблі, так і модерний реквізит, і зефірки - чудернацька “фішка” команди художників-постановників.

Продюсери DZIDZIOFILM та дистриб’ютори B&H Film Distribution Company обрали традиційний для DZIDZIO та команди осінній кінопрокатний сезон та визначили дату прем’єри у кіно — 21 жовтня 2021 року.

Нагадаємо, що фільм «ДЕ ГРОШІ» є одним з переможців 14-го конкурсу кінопроєктів та отримав фінансову підтримку Державного агентства з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Генеральний медіа-партнер телеканал “Україна”.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист