ДРАЙВОВИЙ КАРАНТИН: САНЯ ДИМОВ ЩОДНЯ ВЛАШТОВУЄ ОНЛАЙН-ВЕЧІРКИ З ДОМУ

Під час карантину артисти в усьому світі беруть участь в акції #TOGETHERATHOME і постійно виходять в онлайн на своїх сторінках у соціальних мережах, щоб спілкуватися зі своїми фоловерами, влаштовують концерти, навчають танцям, читають вірші. Діджеї, у свою чергу, не залишилися осторонь – транслюють онлайн свої сети, нічні клуби теж влаштовують вечірки у мережі.

Український діджей Саня Димов у своєму інстаграммі і фейсбуці влаштував справжній танцювальний марафон. Декілька ранків поспіль Саня грає музику, яка допомагає налаштуватися на новий день. Увечері інстаграмм-паті, де Димов спілкується з фоловирами, там можна навіть замовити пісню. І вночі - онлайн-трансляція переходить у повноцінний клубний формат, де слухачам/глядачам пропонуються мікси у стилях house, tech-house і techno.

Головним і найулюбленішим гостем всіх трансляцій стала котик Димова на прізвисько Софі. Без неї не проходить жоден ефір і всі глядачі чекають її появи на екранах своїх гаджетів.

Як каже Саня: «У мене у колекції зібралося дуже багато різноформатної музики, яка просто лежала у власних архівах, і тепер з'явилася можливість ділиться нею зі своїми фоловерами в онлайні».

 

Приєднуйтесь і ти:

https://www.instagram.com/sanyadymov/ 

https://www.facebook.com/sanyadymov 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист