ДОЧКА МАДОННИ - ЛУРДЕС ЛЕОН - ЗАВЕЛА ІНСТАГРАМ І СТАЛА ТРОЛЕМ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Випадок, коли представники покоління Z всіляко уникають соцмереж, - по-справжньому рідкість. Особливо серед зіркових дітей. Але Лурдес Леон, старша дочка Мадонни, до останнього була винятком. Останні роки 24-річна брюнетка поступово набирала популярність в моді, але для широкого загалу залишалася непомітною... І раптом здалася - і завела Інстаграм.

Лурдес відкрила публічний акаунт @lourdesleon. За добу на нього підписалося понад 20 тисяч осіб, а сама дівчина вже зробила два пости, в яких просуває свої комерційні проекти - контракти з Juicy Couture і Adidas. Очевидно, що fashion-напрям в кар'єрі «Мадонни-молодшої» задано успішно.

Всього за кілька годин в публічному просторі Лурдес встигла продемонструвати не тільки свій талант моделі, але і зухвалий характер і гострі зуби. Всі коментарі, які насмілюються хоч слово сказати про зоряну маму, Лола відразу криє триповерховим... Підписники від такого несподіваного буллінгу... прийшли в захват! І тепер «просять ще», вважаючи навіть негативну увагу знаменитої персони чимось «приголомшливим». 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист