Дерева-обереги, які треба посадити біля дому: захищають від біди, приваблюють щастя та достаток

Важко уявити собі дачну ділянку чи приватний будинок, де немає дерев. Але варто не забувати, що вони не тільки прикрашають територію, дають тінь і плоди. Також вони можуть стати оберегом від негативної енергії, привабити в оселю щастя та удачу.

Наші предки вірили, що дерева наділені особливою енергетикою. У деяких вона має нищівну силу, тому від них слід триматися подалі. А деякі можуть захистити родину від нещастя. Як ось, наприклад, ці.

Вишня

Наші предки були переконані, що вишня приносить удачу. Хто знає – може, саме тому вишневі садки так часто зустрічалися в садибах українців. Також вишня – символ  достатку. А вишневе варення – найсмачніше, що можна собі уявити.

Липа

Захищає від злих духів. Ізотерики вважають, що там, де вона росте, панує мир, гармонія, всі здорові та щасливі. Серед усіх дерев вважається одним із найсильніших талісманів, які притягують багатство. Не забувайте і про цілющі властивості липового чаю.

Горобина

Це не дуже популярне нині дерево. Між тим наші предки вірили, що горобина здатна захистити житло від злих сил. Також її потужна енергетика сприяє поліпшенню настрою, а жінкам допомагає легко переживати труднощі. Є в цього дерева й більш побутовий «плюс»: це чудовий медонос. Тож у період цвітіння воно приваблюватиме бджілок, які заодно запилюватимуть й інші дерева в саду.

Береза

Це дерево завжди вважалося символом чистоти. Воно захищає від негативної енергетики та зурочення, тому його найчастіше саджали біля входу в будинок – так воно фільтрувало всі енергетичні потоки, які потрапляли в дім. Береза приваблює в оселю кохання. Стоїть на сторожі здоров'я та фінансового благополуччя.

Груша

Це дерево не захистить від погано ока, але обіцяє мир у родині і міцний шлюб. Також воно символізує щасливе материнство та довголіття.

Раніше ми розповідали про те, як обійми з деревами можуть врятувати від депресії

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист