ЧОРНА КІШКА ЧИ П'ЯТНИЦЯ 13-ТЕ: У ЯКІ ЗАБОБОНИ ВІРЯТЬ «ПАПАНЬКИ»?

Бувають дні, коли все виходить з-під контролю. І як би ти не намагався щось налагодити, стає лише гірше. У такі моменти починаєш вірити і у чорну кішку, яка могла вранці дорогу перебігти, і звірятися з календарем: а чи не п'ятниця 13-те сьогодні? У нашого Єгора Козаченка у нових серіях «Папаньок» схожа історія. Хто насправді винен у всіх його бідах – це ви дізнаєтеся вже сьогодні. А перед цим ми розпитали наших папаньок, у які забобони вони вірять? І відповіді нас дуже здивували!

Почнемо безпосередньо з Єгора Крутоголова. Назвати себе забобонною людиною він не може, але все ж таки в одну прикмету вірить. І на відміну від свого героя, не у п'ятницю 13-того.

- Вірю, мабуть, у чорну кишку. А взагалі намагаюся не морочитися з цього приводу, - коротко і по суті відповів Єгор.

А ось Євген Сморігін не вірить навіть у чорну кішку.

- Викинув усі ці дурниці з голови. Якщо коротко: світ – це дзеркало. Те, що ти робиш, віддзеркалюється у твоєму житті. Забобони ніяк не вписуються у рамки цих правил. І чорна кішка не може вплинути на моє майбутнє, а ось мій «чорний» вчинок дуже впливає, – пояснив актор.

Своя філософія щодо забобонів і в Євгена Гашенка. Вірить актор у ті, яким є логічне пояснення.

- Коли мені говорили не «можна», я запитував «чому?». Якщо отримував конкретну відповідь, то я вірив у це і був обережним. Наприклад, розбити дзеркало – відвернути удачу на 7 років, – пояснює Женя. – Але більшість забобонів нав'язані нам: часом, родичами та навіть фільмами.

Так, за словами Жені, п'ятниця 13-того стала нещасливим днем після однойменного фільму. І багато хто підсвідомо сприймає комбінацію цього числа і дня, як щось негативне.

– Але є нумерологія, яка з 13 робить 4, а це вже зовсім інше значення, – натякає актор, як зробити з нещасливого щасливе.

З цим зрозуміло, але як бути з фурами? Продовжуючи тему про нав'язані забобони, Євген Гашенко зізнався, що з побоюванням під'їжджає до таких машин на дорозі.

- Досі з мурашками під'їжджаю до фур, які везуть ліс. Тому що у фільмі «Пункт призначення» перша сцена, коли з причепа вивалюються колоди зі всіма наслідками для машин. Намагаюсь пригальмувати, пропустити, – розповідає Гашенко. – Отак люди вигадали, а підсвідомість спрацьовує. Потрібно менше зловживати будь-якими забобонами та відмовлятися від них.

Не можна відмовлятися від одного – перегляду нових серій «Папаньок». Вже сьогодні о 20:15 вмикайте канал СТБ та наш ютуб-канал.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист