«ЦЕ БУЛА МОЯ ПЕРША ЛЮБОВ»: АННА ТРІНЧЕР РОЗПОВІЛА ПРО РОЗРИВ З БОГДАНОМ ОСАДЧУКОМ

Зірка серіалу «Школа», співачка, актриса і блогер Анна Трінчер розповіла про те, що розлучилася зі своїм партнером по серіалу Богданом Осадчуком, з яким протягом двох років її пов'язували близькі стосунки. На YouTube-каналі Анни з'явилося відео, в якому вона розкрила справжні причини розриву.

- Це моя перша любов, велика і щира. Завдяки їй я стала дорослішою, мудрішою і менш егоїстичною. Це не сталося вчора, це не сталося позавчора і навіть не тиждень тому. Але, напевно, я занадто сентиментальна, якщо не можу забути це через таку велику кількість часу, - розговорилася Трінчер.

Так буває, іноді люди не знаходять спільну дорогу. Просто в один момент ми зрозуміли, вичерпали один одного в цих відносинах, настало повне нерозуміння. Ми просто почали топити один одного. А для мене, як для творчої людини, дуже важливо розвиток і нормальний емоційний стан.

За відносинами Ані і Богдана стежили тисячі шанувальників популярного телесеріалу, адже для багатьох вони були прикладом чистого, щирого, підліткового кохання. Вони познайомилися на знімальному майданчику і досить швидко їх відносини з міцної дружби переросли в любов.

- Коли був «Голос країни», Богдан завжди був в павільйоні на репетиції. Навіть якщо у нього були якісь плани, то він їх скасовував заради мене. Це було дуже приємно. Тоді я і зрозуміла, що це не просто дружба, а щось більше.

У своєму відвертому інтерв'ю Анна детально розповіла і про те, як розвивалися їх відносини, які сюрпризи і подарунки готували один одному, як дружили сім'ями і разом їздили відпочивати. Однак, все рано чи пізно закінчується і, за словами співачки, в якийсь момент вони зрозуміли, що зараз у обох в пріоритеті розвиток власної кар'єри. Окремо один від одного.

- Після розставання я вперше в житті сама написала три пісні. Раніше не лягали рядки, які не лягала музика, я сиділа годинами за фортепіано, але нічого не виходило ... А як тільки ми розлучилися з Бодей, у мене стався емоційний сплеск і це все вилилося в тести і мелодії. Тому, рівно через тиждень чекайте прем'єру однієї з них! - резюмувала Ганна свій відвертий монолог.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист