Букети коханим вiд Flowers.ua

Щоб вразити кохану дівчину, привітати її з днем ​​народження, річницею стосунків чи будь-яким іншим важливим днем, необов'язково діставати з неба зірку чи купувати автомобіль. Для цього достатньо лише вашої уваги. Просто несподівано подаруйте їй квіти або замовте доставку квітів від компанії Flowers.ua https://flowers.ua. Заявки на замовлення букетів оформлюються цілодобово, а доставка здійснюється у зручні часові проміжки ранку, дня та вечора.

Вибір сорту квітів для коханої

Зверніть увагу на квіти, що знаходяться у букеті. Безперечно, майже кожна рослина має своє значення. Ваша жінка серця безсумнівно оцінить, якщо в композиції будуть її улюблені квіти або прихований сенс, який вони несуть. Наприклад, в інтернет-магазині Flowers.ua можна замовити букети для коханої https://flowers.ua/ua/bukety-tsvetov з такими квітами:

1. Червоні троянди – символ пристрасті, що палає, та кохання. Багато хто знає, що саме червоні та темно-червоні бутони троянд виражають найглибші почуття. Крім того, червоні троянди завжди дарували на знак поваги й захоплення людиною.

2. Білі троянди – уособлення щирої прихильності та кохання. За всіх часів біла троянда вважалася символом невинності. Як правило, саме ці квіти дарують, щоб наголосити на чистоті почуттів. Білі троянди є повною протилежністю червоних троянд, неприборкані гарячі почуття – це не про них.

3. Альстромерії - прекрасні екзотичні квіти, які здатні підкреслити красу та індивідуальність жінки. Якщо ваші стосунки тільки починаються, і ви мало знаєте дівчину, букет з альстромеріями стане ідеальним вибором, адже даний сорт квітів є гіпоалергенним.

4. Гортензія – королева літніх квітів. Її великі суцвіття вражають пишністю та різноманітністю відтінків. Цю квітку ще здавна вважали символом кокетства, адже пелюстки бутонів гортензій змінюють свою колірну гаму з практично синьої й до ніжно-блакитної, майже білої.

5. Півонії – весняні квіти, які зачарують вашу кохану своїм ніжним ароматом та подарують найяскравіші враження.

Як вручити квіти коханій

Найкращий спосіб справити враження на кохану дівчину – це подарувати їй букет квітів без приводу. Дівчата просто обожнюють сюрпризи, а фахівці компанії Flowers.ua допомагають тримати інтригу до отримання букета. Наші кур'єри не видають інформацію про доставку та не уточнюють адресату, що саме вони везуть. Бажаєте доставити квіти анонімно? Фірмова листівка, в якій буде надруковано ваші особисті слова, додається абсолютно безкоштовно. І зовсім не обов'язково вписувати туди своє ім'я.

Якщо квіти присвячені до свята або урочистої події, замовте разом із квітами повітряні кульки або м'яку іграшку. Обов'язково враховуйте, що при виборі букета з одного сорту квітів слід враховувати їх кількість у композиції. За традицією їхнє число має бути обов'язково непарним, а конкретна цифра залежить лише від ваших побажань та можливостей. Символіка кількості квітів у букеті:

• 1 квітка - символ тендітності та почуттів, що зароджуються. При цьому квітку можна вручати як окремий подарунок (але краще нехай це буде метрова троянда) або як доповнення до основного подарунка.

• 3 квітки говорять про те, що ваші стосунки перебувають у стадії розвитку та у вас є надія на більше.

• 5 квіток –  перше зізнання у коханні та прихильності.

• 7 квіток – впевнені почуття, засновані на взаємності.

• 9 квіток і більше – чоловіки вручають пишні букети найнеповторнішим та найулюбленішим жінкам.

Скільки б квітів не було в букеті та яким би чудовим він не був, ще треба продумати момент вручення. У випадку з пишними букетами подбайте про те, щоб дівчина не відчувала себе ніяково і незручно. Не даруйте подібні композиції перед початком прогулянки.

Щодо доставки квітів, то кур'єри Flowers.ua для зручності довозять масштабні букети в кількох кошиках.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист