Брюки для чоловіків: не джинсами єдиними

Одним з найактуальніших представників гардеробу для чоловіків є саме вони, коли джинси відходять на другий план. Прогулянки, побачення, заняття спортом, пікніки та інші події стануть чудовим приводом, аби обрати брюки для чоловіків. Так, ми знаємо, що простіше одягнути звичні пару з деніму, в ній комфортно, часто вона може бути еластичною та й має гарний вигляд практично з будь-чим. Але, чи не пора урізноманітнити свої образи? Ми полюбляємо експерименти і тут вирішили розповісти, які ж оновлення пропонує поточний сезон у категорії штанів.
Весна-літо 2021 року радить звернути увагу на карго, які були популярними декілька сезонів тому. Цьогоріч вони з’явилися у новому амплуа, а саме розмаїття кольорової гами та гра з їх відмінними елементами — кишенями. Щодо забарвлення. Стилісти радять обирати базові чорний, білий, бежевий, спробувати пастельні відтінки коричневого, або ж податися в експерименти і приміряти на себе червоні, зелені або ж бузкові карго. Тут ми не маємо права вирішувати за вас, керуйтеся виключно своїми вподобаннями та принципами. Кишені набули дещо більшої об’ємності, оснастилися потайними відділеннями, бувають знімними. Здається, це чудовий варіант, після усвідомлення, що ви почали занадто нагромаджувати їх, і пора дещо відстібнути.
Джогери — модель, яка зайняла модну вершину кілька сезонів тому, і досі знаходиться там. Якщо минулі колекції відтворювали кращі традиції хіп-хопу, розширюючи та подвжуючи штанини, то цього разу вони зайшли зі сторони декору й невпинно розфарбовують їх. Принти, друковані візерунки, вишивка, розміщення логотипів в неочікуваних місцях, елементи деструкції та інше можна легко знайти на сучасній брендовій парі. Насправді, нам подобаються такі рішення. Вони чудово відтіняють однотонні образи та стильно балансують з яскравими. Оскільки джогери найчастіше виготовляють з трикотажу, комфорту їм не бракує. Це дійсно той виріб, який сьогодні за рівнем універсальності зрівнявся з кросівками, адже носять їх і з сорочками, і з оверсайз блейзерами, і з класичними вовняними светрами. 
Прямі спортивні моделі — невпинно наступають на п’яти попереднім. Актуальні колекції представляють їх з розширеними та принтованими лампасами, з розрізами по низу штанин та іншими, менш помітними нефункціональними деталями. 
Звичайно ж, класика. Якісна пара таких брюк повинна бути в кожного хлопця, незалежно від роду діяльності та способу життя. Підібрати рекомендуємо.
Придивитися будь-яку із вище перерахованих моделей можна на сайті MD Fashion, тут чималий асортимент оригінальних продуктів від світових брендів.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист