«Барабан»: Артем Пивоваров представив спільну роботу із загадковою Klavdia Petrivna

Артем Пивоваров продовжує популяризувати українську літературу та її яскравих представників в авторському культурному проєкті "Твої вірші, мої ноти". Цього разу артист презентує роботу "Барабан", записану з найзагадковішою сучасною виконавицею Klavdia Petrivna, що підкорила TikTok і заінтригувала своєю анонімністю. Основою пісні став вірш "Барабан печалі" українського поета-футуриста, представника "розстріляного відродження" Ґео Шкурупія.

Live-прем'єра пісні відбулася на великих сольних концертах Артема Пивоварова в Палаці Спорту в Києві 19, 20 та 22 квітня. Це була перша поява Klavdia Petrivna перед публікою, що стало справжньою несподіванкою для глядачів унікального шоу Пивоварова. Концертна версія дуетної роботи захопила соцмережі та потрапила в тренди за декілька днів до офіційного релізу.

У кліпі "Барабан" Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna з'являються в двох різних образах, один з яких можна було побачити на концертах у Палаці Спорту. У відео показано дві історії, що контрастують між собою.

Артем Пивоваров: "Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти і пишаюся тим, що наша країна на сьогоднішній день переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього!"

Klavdia Petrivna: "Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії та за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці Спорту. Завдяки йому я пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, який наповнив мене шаленою енергією і потужно надихнув".

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист