BAH.ROMA видав другий сингл з нового альбому

Роман Бахарєв (BAH.ROMA) продовжує видавати нову музику з майбутнього альбому. Слідом за кліпом «199,9» про втечу з полону і резонансної заяви він презентує другий сингл – «Останній день літа». З новим релізом музикант оголошує благодійний тур у співпраці з TulSun Foundation, щоб зібрати гроші на потреби дітей з інвалідністю.

Пісня «Останній день літа» була записана на домашній студії у маленькому місті Лайнем під Оксфордом, між виступами BAH.ROMA у Великобританії зі збору коштів для соціально-вразливих дітей. Вона вийшла світлою, незважаючи на тугу в ліриці і мінорну гармонію. На початку пісні у якості інтро звучить віртуальний оркестр «BBC Radio».

«Я дописав цей трек 31 серпня 2022 року, в останній день літа, – згадує Роман. – Тоді я жив у друзів на 11 поверсі, і в цей день був неймовірно красивий захід сонця. Я дивився на нього і просто радів тій красі. Мої думки були про родину і майбутнє, омріяне миром і спокоєм. Цією піснею я хочу подякувати кожному і кожній, хто залишається з Україною і не покидає сил робити все заради нашої спільної перемоги над російським агресором.»

З початком повномасштабної війни Роман Бахарєв займається благодійністю, опікуючись сиротами та дітьми з інвалідністю, які постраждали від війни. Він співпрацює з фондом TulSun, збираючи гроші на медичні, реабілітаційні та освітні проекти для допомоги маленьким постраждалим. Організовуючи збори і на підтримку військових медиків та бійців, він купив 2 машини швидкої допомоги, які зараз працюють під Бахмутом.

Новий проект BAH.ROMA спільно з TulSun Foundation буде спрямований на потреби дітей з Фастівського навчально-реабілітаційного центру Київської області. У цьому центрі навчається майже 250 дітей з різним ступенем інвалідності. Проект Романа дозволить покращити функціональні можливості  цих дітей, допоможе їм долучитися до соціального життя, розвинути навички спілкування та взаємодії з іншими людьми.

Кошти на це планується зібрати у турі 10 містами України: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Полтава, Тернопіль, Харків і Чернігів. Тур відбудеться протягом літа, а дати усіх концертів будуть оголошені пізніше.

 

 

 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист