Атмосферна фотосесія «До Раю та назад»: українська красуня Анна Гомонова стала обличчям модного глянцю

Українська красуня Анна Гомонова продовжує підкорювати світові глянці! Модель і художницю запросили стати головною героїнею лютневого номера Glamour Болгарія та знятись для фешн-матеріалу й обкладинки журналу. Фотосесія проходила на «острові багатіїв» на Мальдівах. Весь номер присвячено красі та Дню закоханих.

На обкладинці модного журналу Анна Гомонова позує у білому суцільному купальнику з вирізом-блискавкою та металевим паском, а в руках модель тримає яскраве помаранчеве парео. Образ доповнено футуристичними окулярами та довгими сережками. Так само у цьому образі Анна позує на пірсі та демонструє шикарну фігуру. 

«Мій улюблений образ – кадр, де я їду на велосипеді. На мені дуже красива туніка від французького дизайнера. Надихнувшись цим образом я написала картину.

Як модель та амбасадор конкурсів краси я часто беру участь у міжнародних зйомках і проєктах. Дуже рада нашій співпраці з Glamour і сподіваюся на нові колаборації у 2021!» – розповіла Анна Гомонова.

Над стильними кадрами працювала велика команда професіоналів. Фотограф – Gil Zetbase. Ексклюзивні аксесуари, використані для зйомки – від дизайнерів з Монако. Анна Гомонова позувала фотографу на різних локаціях – в басейні, на пірсі, біля бунгало, в спортзалі, на березі океану. Модель вразила всю групу вмінням працювати в кадрі, працездатністю та легкістю в спілкуванні.

Головним завданням на зйомках, як зізнається Анна, було показати образи, які будуть актуальні цьогоріч та, звичайно, передати всю атмосферу літа і сонця. Зйомка проходила екстремально та досить несподівано для сонячних Мальдів: спека 32 градуси різко змінилася сильною зливою, від якої змокла техніка та наряди для фотосесії. Але, на щастя, дощ швидко закінчився. Це зовсім нетипова погода для островів.

У спортзалі Анна Гомонова позує в чорному костюмі, що складається з топа й мінішортів, а зверху напівпрозора жовта майка. Доповнює модний лук сумочка через плече. Атмосферності фото надає вид на океан, що відкривається зі спортзалу. А ось одне з фото ілюструє як можна поснідати на Мальдівах. Анна позує в басейні в червоному купальнику, сонцезахисних окулярах і стильних сережках. На фото дівчина розслабляється та насолоджується атмосферою. Сніданок на підставці, що пливе по воді – фрукти, ягоди, шампанське. На іншому фото, в басейні, модель одягнена в чорний суцільний купальник з оборкою-жабо, на голові – хустка, зав'язана як тюрбан, а на шиї – намисто. Це фото особливе – для нього фотограф занурив камеру наполовину під воду і половину кадру зняв над водою. Вийшов дуже ефектний знімок! І, звичайно, до фешн-зйомки увійшов кадр на пляжі – Анна Гомонова одягнена в туніку з принтом, лежить на краю блакитного океану та сонячного пляжу.

Відразу після виходу журналу Анна Гомонова отримала сотні повідомлень і компліментів про фотосесію та свою красу, українкою захоплюються читачі журналу, підписники в соцмережах.

Інформація та фото надані «Master Management 360»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист