Антитренди: 7 моделей взуття весна-літо 2024, які вказують на відсутність смаку

Якщо взуття, яке є у вашому власному рейтингу вподобань, знайдете у нашому списку, це ні до чого вас не зобовязує. Просто зверніть увагу на те, які моделі втратили свої позиції. Стилісти рекомендують у цьому сезоні їх не носити.

Багато декоровані балетки

Балетки цієї весни і влітку будуть особливо актуальними. Але не всі. Багато декору, який переобтяжує їх, не вітається. Мінімум прикрас, універсальні базові кольори, які впишуться у будь-який аутфіт, гострий носок і невеличкий підбор – ідеальний варіант.

Яскраві кросівки з декором

Декоративні елементи і яскравий дизайн – вибір дівчат, які люблять бути в центрі уваги. Але таке помітне взуття завжди ставить у тісні стилістичні рамки: далеко не завжди подібне взуття доречне. У цьому сезоні дизайнери пропонують монохромні моделі кросівок на платформі.

Мокасини

М'яке, легке й безшумне взуття уподобало багато модниць. Але стилісти вважають, що від мокасинів слід трохи відпочити. Оскільки святе місце пустим не буває, рекомендують замінити їх лоферами. Якщо вдало підібрати look, вони можуть вписатися у будь-який стиль.

Черевики з круглим і квадратним носом

Ви точно знаєте, що ваші ніжки найпривабливіше виглядають у взутті з гострим носом. Він робить стопу більш витонченою, а ноги в цілому – стрункішими. Для різноманіття дизайнери періодично підкидають то моделі з круглий мисом, який дещо повнить, то з екстравагантним квадратним. Але завжди повертаються до стильної класики. Зараз саме час.

Спортивні сандалі

Зручне спортивне взуття має бути саме таким, як ці сандалі. Особливо влітку. Але є один момент: воно більше пасує молоденьким дівчатам. Замінити такі моделі можна більш класичними варіантами сандалів на товстій підошві. Воно виглядає стильно і однаково пасує як для образів у спортивному стилі, так і для романтичних.

Плетені сандалі

На них чекає така сама доля – чекати до кращих часів. Не важливо, який матеріал – солома чи шкіра. У плетених сандалів тимчасова відпустка.

Шльопанці

​​​​​​​

Ще один варіант на літо, в якому ноги комфортно почувають себе у спеку. Однак стилісти радять залишити шльопанці для відпочинку на дачі. Для виходів у «світ» пропонують підібрати собі елегантні мюлі.

Вас це може зацікавити: Балетки, лофери і металік: модне взуття весни-2024

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист