АННА БУТКЕВИЧ У СВІЖОМУ PLAYBOY ТА З НОВИМ КЛІПОМ

У грудні творча сміливість актриси і телеведучої Анни Буткевич досягла максимуму: Анна знялася у відвертій фотосесії для обкладинки чоловічого глянцю Playboy і презентувала свій дебютний кліп на пісню «Без гриму». Відео нижче.

Актриса постійно дивує публіку. За словами головного редактора Playboy Влада Іваненко, основним приводом для зйомки грудневої обкладинки журналу стала колаборація талантів Анни Буткевич: її вражаючий досвід в кіно, на радіо, телебаченні, а віднедавна - і в музиці. Зафіксувала Анну у відвертому образі для сторінок чоловічого глянцю одна з кращих fashion-фотографів країни - Соня Плакидюк.

 

«Як же круто бачити Аню Буткевич на сторінках легендарного видання в моїх улюблених провокаційних образах! Ми відпрацювали цю зйомку на одному диханні, змінювали маски і вбрання зі спритністю фокусника, - ділиться Соня Плакидюк. - Зйомка вийшла зухвалою, сексуальною, в певному сенсі, класичною для ретро-сторінок Playboy. Ми заміксувати гострі тенденції з образами зі старого кіно, приправили веселою вдачею нашої героїні і отримали чудовий нуарний пін-ап! »

Читачів журналу Анна здивувала не тільки зухвалої фотоісторією, але і амбітними планами, які сміливо втілює в реальність. Наприклад, днями Анна презентувала кліп на пісню «Без гриму».

 

«Я обожнюю експериментувати і пробувати себе в різних жанрах, адже я - актриса. Тому мій вокальний дебют - це ще один творчий експеримент, - ділиться Анна Буткевич. – Я говорю про те, як важлива для кожного з нас щирість, і нема чого витрачати час на маски. Так, в кожному з нас є різні фарби, але в будь-якому випадку важливо залишатися собою. Грим для слабаків!»

До слова, найближчим часом Анна не збирається втрачати роль войовничої леді. Адже вже зовсім скоро світ побачить новий американський бойовик з її участю, а навесні 2020 відбудеться прем'єра міжнародного шпигунського трилера «Спадщина брехні», де Анна буде протистояти самому Скоту Едкінсу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист