Анна Буткевич представляє трек «Засипала»

Для українців зима тримає вже майже 10 місяців, лютий не закінчується …
Ми намагаємось проживати нормальне життя: працювати, допомагати, будувати наше майбутнє. Але кожну хвилину пам'ятаємо, що в країні йде війна.

Пісня «Засипала» була створена ще до повномасштабного вторгнення, її презентації мала бути зовсім іншою, але тепер вона отримала інший посил та зміст.

«Сьогодні кожний українець проживає особливе життя та створює історію. Наша незламність , наша сила та відважність дивує весь світ. Ми стали неймовірно сильними. Це пісня для тих, хто кожен день на танках, машинах та пішки нищить окупантів.
Бажання лише одне, щоб скоріше вас #Засипала лавина обіймів близьких та рідних, а не бомби та ракети
.” - поділилась Анна Буткевич

Відео знімали в Києві після одного з найбільших обстрілів в листопаді. Зйомки були майже зірвані, світла немає, зв’язок нестабільний. Але наші люди завжди знайдуть вихід, навіть в найскладніших ситуаціях.

По задумці режисера Костянтина Гордієнко, в кліпі з’являться присутність чоловіка - як символ опори для кожної жінки. А в кульмінаційний момент ми бачимо проекцію, яка складається реальних військових кадрів сучасної України, які відгукуються у серці кожного українця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист