АНДЖЕЛІНУ ДЖОЛІ ЗНОВУ ПОМІТИЛИ В КОМПАНІЇ THE WEEKND НА ТЛІ ЧУТОК ПРО РОМАН

Чутки про роман 46-річної актриси Анджеліни Джолі і 31-річного репера The Weeknd набирають обертів. Минулих вихідних їх знову помітили разом – пара відвідала приватний концерт канадського музиканта Мустафи в Лос-Анджелесі. 

Пару сфотографували очевидці. Джолі прийшла на концерт зі своїми доньками: 16-річної Захарою і 15-річної Шайло, а The Weeknd – зі своїми друзями. Трималися вони при цьому відокремлено, але такий збіг після чуток про роман не здається випадковим.

Фото: The Weeekend World Twitter

Інсайдери говорять, що Анджеліна Джолі і Ейбел Тесфає (справжнє ім’я співака) – просто друзі. При цьому раніше про їхню дружбу нічого не було відомо. За словами анонімних джерел, репер нібито ніколи не приховував того факту, що вже давно закоханий в актрису: Джолі він навіть згадував в одній зі своїх пісень.

Фото: The Weeekend World Twitter

Чутки про роман пари з’явилися після того, як на початку місяця їх помітили разом в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Втім, та зустріч може бути не єдиною. Інсайдери говорять, що зі співаком Джолі зустрічалася і в Нью-Йорку, куди вона недавно їздила разом зі своїми дітьми.

Енджі і Ейбел опинилися в Нью-Йорку в один час. Вони домовилися пообідати разом, і Енджі взяла з собою Пакса, тому що він є прихильником Ейбела. Вони чудово порозумілися, і Пакс був в захваті, – сказало джерело.

Говорити про романтичний зв’язок між чоловіком і жінкою, звичайно, рано. Однак, сьогодні серця обох зірок вільні.

wworld.com.ua 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист