AMAZON ВИПУСТИТЬ ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ ПРО ДЖАСТІНА БІБЕРА

На стрімінговому сервісі Amazon Prime Video 8 жовтня вийде документальний фільм «Джастін Бібер: Наш світ». Його зняв режисер Майкл Д. Ратнер.

Раніше Ратнер вже працював разом з Бібером. Разом вони зняли серіал «Джастін Бібер: Пори року» для YouTube Originals. Крім того, Ратнер поставив для співака кліп на пісню «Intentions», що увійшла до альбому 2020 року «Changes».

Нова картина задокументує підготовку музиканта до його першого повноцінного концерту за три роки – новорічного шоу на даху готелю «Беверлі Хілтон», яке пройшло в 2020 році і транслювалося в прямому ефірі по всьому світу.

через GIFER

«Виступ наживо і спілкування з моїми прихильниками за допомогою музики має для мене глибоке значення. <…> Цей фільм документує напружений і захоплюючий час, підготовку до повернення на сцену в цей сезон реальної невизначеності », – сказав Бібер.

За словами Ратнера, Amazon Studios – це «ідеальний партнер для поширення цього надихаючого і приємного фільму». «Переконайтеся, що дивитеся його з максимальною гучністю», – додав режисер.

mega-music.pro 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист