Актуальність оренди авто для водіїв жінок

Оскільки воєнні дії в Україні ще не завершені, багато чоловіків воюють, чи вступили до лав тер оборони, жінки змушені самостійно вирішувати безліч проблем. Не дивлячись на безліч негативних емоцій, ніжні та тендітні леді стають більш впевненими та проявляють чоловічий характер. Журналісти поцікавилися у представників автопрокатної компанії у Києві RentDrive.ua чи має попит прокат авто серед водіїв жіночої статі. На що фахівці сервісу повідомили, що досить часто саме жінки підписують договір довгострокової оренди та стають постійними клієнтками компанії.

6299c70ad1d8b.jpeg

Заперечення багатьох міфів про жінок за кермом

Багато хто з особистостей жіночої статі бажає долучитися до водіння машини, взятої в оренду, про те сумнівається чи варто це робити. Фахівці РентДрайв впевнені, що більшість жінок досить впевнено та акуратно водять автомобілі, а випадки аварій на дорогах трапляються дуже рідко. Звичайно існують певні природні особливості жіночої психології, що роблять жінок вразливими на дорозі. Але все частіше у повсякденному житті авто леді досить поширене явище. Спеціалісти компанії розповідають, що вимоги до жінок-автомобілісток такі ж, як і для чоловіків:

• наявність українського чи закордонного паспорта;

• посвідчення водія міжнародного зразка;

• вік претендента не менше 23 років;

• бездоганний водійський стаж 3 роки.

Перед підписанням договору орендарів в індивідуальному порядку попереджають про відповідальність за недотримання правил дорожнього руху. Варто пам’ятати про заборону виїзду за межі України, подорожей на окуповані території, в Крим, Донецьку та Луганську область. Суворо заборонено передавати машину у користування третім особам, використовувати авто не за призначенням.

Повсякчасна підтримка та турбота про комфорт клієнтів

Клієнткам жінкам фахівці допомагають підібрати найбільш вдалу модель для пересування містом та подорожей Україною з урахуванням їх потреб та смаків. Важливо не тільки вдало обрати модель та модифікацію машини, а також подбати про вигідний тариф, що залежить від добового пробігу. Одночасно із підписанням договору між сторонами вноситься невелика заставна сума.

Автомобілістки відчувають себе захищеними, знаючи, що професіонали із RentDrive не тільки запропонують найкращі умови оренди автомобілів в Києві, будуть на зв’язку 24 години на добу, але й проконсультують у будь-яких ситуаціях, навіть у разі виникнення форс-мажору. Жінки, вибираючи іномарку пред'являють серйозні вимоги до асортименту, стану авто, якості наданих послуг. Подорожуючи з дітьми, на орендоване авто встановлюють дитячі крісла. За бажанням клієнта пропонують додаткове обладнання: практичний GPS-навігатор, WiFi розтер, зарядний пристрій, кріплення для мобільного телефону.

6299c92345ae9.jpeg

Високо піднята планка сервісного обслуговування

Автопрокат RentDrive гарантує індивідуальний підхід та гідний сервіс. Серед переваг співпраці слід відзначити:

• приємні ціни оренди;

• якісне та своєчасне обслуговування;

• цілодобова підтримка;

• вибір найпопулярніших марок та моделей;

• цілодобова професійна підтримка клієнта;

• наявність страховки КАСКО.

За необхідності фахівці проконсультують автолюбителя з усіх питань експлуатації сучасних систем та механізмів. Також співробітник фірми розповість клієнту про всі нюанси використання нових технологій та проведе необхідний інструктаж. У разі виникнення непередбачуваних обставин клієнт розраховує на своєчасне обслуговування лише на офіційних станціях. Можлива швидка заміна машини на аналог із відповідного сегменту.

Широкий вибір модельного ряду авто

У власності компанії понад 100 сучасних автомобілів відомих брендів. Машини мають невеликій пробіг та відмінний технічний стан. Вік авто від 1 до 3 років, проте технічний стан усіх механізмів перевіряється перед кожним прокатом. Обираючи альтернативу громадському транспорту чи таксі клієнт може оцінити усі переваги оренди авто. Якщо власний автомобіль виявився непридатним для експлуатації, чи ви поки що не придбали для себе зручний засіб пересування, то оренда автомобілів Київ вирішить багато проблем. Новим та постійним клієнтам доступна оренда машин у широкому асортименті, від економ седанів до VIP позашляховиків.

6299c93c005ec.png

Зручні сучасні моделі не лише привабливі ззовні та комфортні в середині салону, вони оснащені всілякими інноваційними розробками, бортовими комп'ютерами, останніми моделі мультимедійного обладнання. До послуг досвідчених пані практичні моделі авто з привабливим дизайном. Для пересування у справах зі зручностями та комфортом, подорожей із сім'єю дами обирають зручні та безпечні моделі. Для бізнес вумен компанія пропонує сучасні авто бізнес та VIP-класу. Не виключення оренда жінками позашляховиків з високим рівнем прохідності, особливо якщо запланована подорож по бездоріжжю. Серед інших категорій, компанія пропонує економні електрокари та місткі мінівени.

Швидке оформлення документів та підписання договору

В зручний час всі охочі зможуть забронювати онлайн модель авто, що сподобалось, чи зв'язавшись з менеджером будь-яким зручним способом. Обраний транспортний засіб може бути доставлений за адресою протягом 1 години від подання заявки.

Суттєвою перевагою оренди від РентДрайв є те, що в баку авто є достатня кількість бензину, газу чи дизпалива, за яке можна розрахуватись по закінченню подорожі. Це дозволяє економити кошти та власний час в пошуку пального. Оформлення документів та укладання договору займає не більше 10 хвилин. Сплатити за послуги оренди можна готівкою, карткою, онлайн-платежем, готівковим банківським переказом.

Все частіше автомобіль асоціюватиметься не лише з чоловічою фігурою, а і як незаперечний атрибут способу життя слабкої половини.

За будь-яких обставин прокат авто від RentDrive вірне рішення для водіїв жінок, які чудово орієнтуються на незнайомих маршрутах, вдало використовуючи сучасні навігаційні системи. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист