АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ПОКАЗАЛИ СВОЇ ШКІЛЬНІ ФОТО

Спеціально до Дня Знань актори «Дизель Студіо» поділилися архівними знімками зі школи та згадали історії того часу.

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов навчався у гуманітарному класі та вдячний школі за своє знання англійської.

- Сьогодні я вільно володію англійською мовою. Але спочатку мені, як будь-якому пацану, не подобалося вчитися. Однак, є вчителька, яка зіграла велику роль у моєму житті. Вона прийшла до нас викладати, коли я був у восьмому класі, і просто закохала мене в англійську мову, за що я дуже їй вдячний, - каже Єгор.

Актриса Вікторія Булітко з ностальгією та посмішкою згадує свої шкільні роки.

- Я була дуже старанною ученицею, але дуже активною. У першому класі ми з подружкою придумали собі атракціон: каталися по сходах на портфелях. Вони тоді були зручні, великі, зроблені зі шкірозамінника, що добре ковзав. Ось так ми веселилися, поки якась велика рука не підняла нас і не понесла в учительську. Це був учитель фізкультури старших класів Ігор Леонідович. Для нас це був злий дядько у спортивному костюмі, який нас присоромив. Це потім ми з ним подружилися, його обожнювали всі учні, - розповіла Вікторія.

Яна Глущенко була зразковою ученицею столичної школи.

- Я добре вчилася та завжди оригінально одягалася. У старших класах постійно брала участь у різних шкільних концертах і святах, зі сцени майже не сходила. І вже тоді мріяла про вступ до хореографічного училища, - поділилася Яна Глущенко.

Євген Гашенко до 8 класу був відмінником і прикладом у поведінці, а потім у його життя увірвався гумор.

- Я веселив однокласників, пародіюючи вчителів, копіював знаменитостей та розігрував сценки в класі, змушуючи усіх валятися від сміху, - згадує Євген.

Шкільні роки Євгена Сморігіна пройшли у творчій атмосфері - актор був захоплений музикою. Зі смішного - Женя згадує своє шкільне прізвисько.

- У той час був дуже популярний мультик «Чорний плащ». Головного героя - качку - так і називали: «ЧП». А у мене у десятому класі був довгий чорний плащ з секонд-хенду. Одного разу я спізнився на урок фізики на 40 хвилин. А оскільки вже тоді був тим ще приколістом, відчиняю двері, залітаю у клас і кричу: «Не ставте мені «н.»!» Плащ ефектно розвівається, всі сміються. Вчителька подивилася на мене і сказала: «О, ЧП прилетів!» З тих пір так мене називали і учні, і педагоги. Коли створювали команду КВН, вирішили, що «ЧП» - ідеальна назва, - сміється Євген Сморігін.

Актриса Маруся Грицук повертатися в школу не хотіла б.

- Хоч було весело, але найщасливішою я була на випускному вечорі. За цей один день клас здружився більше, ніж за всі роки навчання. Загалом, вільне доросле життя мені більше до смаку, - розповіла Маруся.

А ось Юлія Мотрук до школи ходила як на свято.

- Мені завжди у школі було комфортно, мені навіть прощали мою погану поведінку, адже я завжди виступала на шкільних заходах, співала, танцювала. Але чудила у школі сильно - нудно ніколи не було. Мене там запам'ятали надовго, досі запрошують на заходи як гостю, - розповіла актриса.

Поки в Україні починається навчальний процес, у «Дизелів» стартує репетиційний період. Адже 8 та 9 жовтня гумористи дадуть два грандіозні концерти у Палаці «Україна».

 Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист