186 військових частин отримали техніку від Фокстрот

Кому і як допомагав ритейлер протягом 3-х місяців війни України проти росіі.

Мережа Фокстрот з перших днів війни стала на підмогу армії та українцям, реалізуючи власну благодійну програму «Допоможемо нашим». За три місяці війни сума наданої допомоги у вигляді побутової та електронної техніки збільшилася до 9,5 млн гривень. Опрацьовано понад 700 звернень від представників Збройних Сил та Нацгвардії, ДСНС, Національної поліції, тероборони, медичних закладів, органів місцевого самоврядування, волонтерських організацій тощо.

інфографіка

Техніку від Фокстрот отримали:

• 186 військових частин ЗСУ та Нацгвардії – на суму понад 4 млн грн;

• 127 пунктів територіальної оборони в усіх регіонах країни – на суму 2,2 млн грн;

• 37 лікарням та військовим шпиталям надано допомоги на 860 тис. грн.;

• 62 громадські організації, які опікуються допомогою військовим чи переселенцям – на понад півмільйона грн;

• 32 органи місцевої влади (мерії, міськради, військові ОДА) на суму 546 тис. грн;

• 42 волонтерські організації отримали техніки на півмільйона грн;

• 19 рятувальних загонів в обласних ГУ ДСНС України – на суму понад 400 тис. грн;

• 16 співробітникам-військовим та волонтерам компанія допомогла на майже 200 тис.грн;

• 21 загонам Нацполіції передано техніки на понад 100 тис.грн.

– З початку війни ми не могли передбачити напевне, що буде з компанією у найближчій перспективі. Але точно знали, що маємо робити тут і зараз: допомагати нашим воїнам сучасними гаджетами, технікою для побуту, підтримувати один одного і бути єдиним фронтом, – говорить Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстрот. – Тому результати цих трьох місяців – це, передусім, не сума, це наш громадянський внесок в кількість переможних атак українських захисників на передовій, врятовані життя в надзвичайних ситуаціях та створення комфортних умов для переселенців.

СЕО компанії також відзначив важливу роль в організації допомоги партнерів з кола вендорів, які запровадили власні благодійні програми та долучилися до спільної справи – світових брендів Philips, Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups, Gorienie, Indesit, BEKO, Altus, Hisense, Kivi, Sony, Indesit, Whirpool, Delonghi. А також роль громадських організацій, які виступили ініціаторами допомоги українцям, постраждалим від бойових дій.

Як учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів», що об’єднала 21 компанію навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», Фокстрот передав допомогу дитячим будинкам сімейного типу на Сумщині. У травні 16 родин у рамках прогами отримали не просто необхідну техніку для дому, а й планшети, ноутбуки, смартфони, щоб діти мали можливості навчатися онлайн.

Також у травні Група «Фокстрот» продовжила доправляти з Іспанії гуманітарну допомогу у партнерстві із закарпатським «Гуманітарним Центром «Міжгір’я». Це продукти харчування, ліки, засоби особистої гігієни для переселенців, а також генератори та медична продукція на передову. Ця співпраця ініційована в березні цього року співзасновником Групи компаній «Фокстрот» Геннадієм Виходцевим. Загальна допомога бізнесу за 3 місяці війни через надання логістичних послуг Центру становить близько 100 тонн доставленого гуманітарного вантажу в Україну з Європи.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист