YURIANNA: «Музика дозволяє мені відволіктися і спрямувати свої емоції в пісню»

Нова зірка українського шоу-бізнесу YURIANNA  розповідає про своє сценічне ім’я, як виглядає її творчість у час війни та про свою нову пісню «Без тебе проживу»

Як виникло сценічне імʼя та як родина та друзі сприйняли його? 

Родині відразу сподобалось ім’я YURIANNA, адже воно навіть трохи співзвучне з моїм справжнім іменем Юлія. Родина це моя опора і підтримка, тож в мене не було сумніву, що вони добре сприймуть це сценічне ім’я.

Що з-поміж усіх артистів вирізняє тебе? Опиши основні характеристики.

Я не звикла себе описувати в такому ключі і зараз тяжко так конкретно сказати, але мені дуже важливо, щоб слухаючи мої пісні, люди відчували ті емоції і почуття, які я вкладаю у виконання. Я дуже цілеспрямована, енергійна і намагаюся по-справжньому радіти життю, наповнюючи себе добрими і позитивними емоціями, щоб потім передати їх через пісню моїм слухачам.

Чи важко у час війни співати та займатись творчістю? 

Звісно, ми зараз живемо в такі часи, що через постійні хвилювання та тривоги тяжче займатись творчістю. Але особисто мене, війна навпаки спонукає розвиватися, ще більше співати. Музика дозволяє мені відволіктися і спрямувати всі свої емоції в пісню. Я стараюсь не зупинятися.

Розкажи про першу твою роботу «Без тебе проживу». Чи важко було записувати вокал? 

Пісня «Без тебе проживу» записувалась на студії у Львові, мені дуже сподобався процес із першої хвилини. Запис вокалу був викликом, але я докладала всі зусилля, щоб передати почуття та емоції через цю пісню. Оскільки це моя перша повноцінна сольна робота, то звісно ж, було не просто. Але це дуже важливо для мене, тому я викладалася по-максимуму.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист