ВІДОМО ІМ`Я ПЕРШОГО ПЕРЕМОЖЦЯ МУЗИЧНОЇ ПРЕМІЇ #СЕЛЕКЦІЯ

22 березня статуетку музичної премії #Селекція у номінації «Вибір публіки» отримає співачка Христина Соловій. Під час онлайн-голосування, що тривало на порталі Radioclub.ua, за Соловій проголосували 10 374 інтернет-користувачів. На здобуття премії #Селекція у цій номінації претендували 25 гуртів і артистів.

«Насамперед хочу подякувати всім, хто за мене голосував. Це великий сюрприз, бо було дуже складно. В якійсь момент ми навіть втрачали надію, але  вона помирає останньою, або не помирає взагалі. Я знаю, що за мене голосували шанувальники навіть з Канади та США, і це дуже приємно і відповідально», - поділилася враженнями Христина Соловій.

Як і решта лауреатів, Христина Соловій отримає статуетку премії #Селекція, на урочистій церемонії вручення музичних нагород, що відбудеться 22 березня в київському клубі Atlas.  

Музичні нагороди у дев’яти номінаціях вручатимуть популярні музиканти і журналісти: Олег Скрипка, Майкл Щур, Марія Бурмака, Валерій Харчишин, Гала Кудріна, Олег Собчук, Андрій Алферов, Олександра Кольцова і гурт «Хамерман Знищує Віруси».

На здобуття музичної премії #Селекція у дев’яти номінаціях претендують 34 артисти та події.

Володарів премії #Селекція цього року визначають 19 експертів з числа авторитетних продюсерів, промоутерів, арт-оглядачів і фахівців радіо: продюсер Віталій Климов, промоутер Катерина Судоргіна, режисер Віктор Придувалов, саундпродюсер і аранжувальник Віталій Телезин, промоутер Віталій Бардецький, головний редактор видання RockYou Костянтин Трегуб, головний редактор «Радіо Промінь» Вікторія Польченко,  арт-оглядач газети «Вести» Микола Міліневський, заступник головного редактора видання Karabas Live Міла Кравчук, музичний редактор «УХ Радіо» (м. Тернопіль) Артем Соловей, головний редактор видання LiRoom Олексій Бондаренко, арт-оглядач Олена Гранішевська, головний редактор інтернет-платформи Cultprostir.ua Альберт Цукренко, ведуча фестивалю «Бандерштат» Вікторія Жуковська, директор «Радіо Мікс» (м. Дніпро) Дмитро Запащиков, ведуча «Джем ФМ» Світлана Берестовська, музичний редактор Лариса Клюєвська, саундпродюсер Роман Києвицький і генеральний продюсер «Джем ФМ» Максим Яковенко.

У шоу церемонії з ексклюзивними сетами виступлять групи: «Жадан і Собаки»«Один в каное»Kozak SystemVivienne Mort«Pianoбой», а також ще кількох артистів, імена яких організатори не розголошуватимуть. 

Нагадаємо, з 2008 по 2013 рік радіостанція «Джем ФМ» проводила вручення премії «Непопса», переможці якої визначалися виключно радіостанцією без залучення сторонніх експертів.

Переможців музичної премії #Селекція визначатимуть експерти та слухачі.

5 лютого 2016 року в ефірі київської радіостанції «Джем ФМ» почав виходити український чарт #Селекція, який щотижня вимірює популярність пісень українських рок-музикантів. Наразі чарт #Селекція транслює 11 фм і онлайн радіостанцій в Україні та Канаді, аудиторія програми понад 2 мільйони слухачів.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист