«Той, хто дивиться»: захоплюючий трилер, що полоскоче вам нерви

Американський психологічний трилер з елементами хорору «Той, хто дивиться» (Stranger in the Woods/Незнайомець у лісі) від режисера-дебютанта Адама Ньюачека.

Провідні ролі виконали Холлі Кенні, Брендін Браун, Періс Ніколь, Радек Антчак, Тедді Спенсер, Девон Стюарт та інші.

У центрі сюжету молода та нещасна жінка на ім'я Олівія. Її життя в одну мить перекинулося з ніг на голову. Незадовго до наміченого весілля гине наречений. А сама вона пережила травмуючі подій – за її словами, хтось напав на неї, коли Олівія купалася у ванні. Хоча більшість друзів були впевнені, що вона сама намагалася перерізати собі  вени. Щоб відволікти свою нещасливу подругу, група приятелів вирушає на вихідні в заміський особняк, що стоїть у лісі біля озера.

Будинок належить Клейтону, братові одного з друзів Олівії – Сема, який цурається людей. У своєму будинку він зібрав цілий арсенал зброї, його трофеями обвішані всі стіни вітальні. Він ставить капкани та із задоволенням вбиває тварин.

Разом з компанією в ліс приїхав і великий домашній пес Кода. Але Клейтон попереджає, що домашнім тваринам може бути небезпечно гуляти в лісі або навіть поблизу будинку, оскільки тут повно хижаків.

У словах Клейтона звучить якась недомовленість, ніби він грає з приїжджими, дражнить їх і навмисно лякає. На ранок наступного дня Олівія не може знайти пса – він просто зник. Їй починає здаватися, що це – справа рук Клейтона. А ще вона переконана, що Клейтон за ними спостерігає.

Друзі думають, що Олівія знову накручує себе. Хто віритиме людині, яка не може тримати себе в руках і за кожним кущем бачить загрозу…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист