Що робить щасливим кожен знак зодіаку

Якщо ви не відчуваєте себе щасливою людиною і не розумієте, чого вам не вистачає в житті, можливо, ці підказки допоможуть. 

Овен (21 березня-19 квітня)

Щоб відчувати себе щасливими, вони повинні постійно досягати успіху і перебувати в русі – і фізично (зайнятися спортом, кудись піти – головне, не лежати на дивані), і інтелектуально. Здорова конкуренція і перемоги дозволяють їм бути в тонусі.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тельці терпіти не можуть хаосу: у них все завжди продумано до дрібниць і на всі випадки життя є не тільки чіткий план А, але й В і С. Робота, пов’язана з плануванням, дозволить їм реалізувати свій потенціал і відчувати гармонію з Всесвітом.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Дехто вважає, що спілкування з людьми виснажує, але Близнюки так не думають. Будь-які соціальної взаємодії – на роботі, в черзі на касу в супермаркеті чи спілкування з коханою людиною для них – вища ступінь блаженства. Самотність їх убиває.

Рак (21 червня - 22 липня)

Найвищу цінність у житті для них має співчуття. Коли вони знають, що про них хтось піклується, вони на сьомому небі від щастя. Тому постійно шукають прихильності найближчих людей, щоб підтримувати свою емоційну рівновагу.

Лев (21 червня - 22 серпня)

Вони обожнюють бути в центрі уваги. Визнання їхньої винятковості – як бальзам на душу. Компліменти та похвала від оточуючих приносять їм таку радість і задоволення, як, напевно, жодному іншому знаку зодіаку.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Все, що робить Діва, спрямоване на досягнення успіху. Коли їх наполеглива праця та самовідданість отримують визнання від інших, це приносить глибоке задоволення. Навіть найменша похвала допомагає їй відчути крила за спиною.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Рівновага має вирішальне значення для Терезів. Щоб відчути справжнє щастя, вони повинні жити в гармонії з собою. Будь-який дисбаланс порушує їхню рівновагу, змушуючи почуватися незадоволеними та нещасними.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Це невгамовний знак зодіаку. Щоб бути щасливими, йому потрібно мати хвилюючі  враження і нові емоції. Причому постійно. Стабільність, повторюваність  («а давай ще раз подивимося цей фільм») – це не для них. Захоплюючі пригоди – подорожі, новий досвід тощо – дозволяють відчувати смак життя.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці не можуть знайти щастя, якщо відчувають себе обмеженими у праві вибору.   Щоб вдихнути на повні груди, їм потрібна повна незалежність. Саме тому найкращий варіант для них – працювати на себе.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги чудово вміють брати на себе обов’язки та керівні ролі. Вони знаходять щастя, коли на них покладаються люди і коли вони відповідають за важливі справи. Можливість керувати процесом, бути для когось опорою і Суперменом приносить їм задоволення.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водоліям потрібна розумова стимуляція. Вони постійно прагнуть до особистісного зростання і радіють, коли відчувають, що їхній кругозір розширюється. Навчання та нові враження задовольняють їхню жагу знань і щастя.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Для них немає нічого найважливішого і найприємнішого і житті, ніж турбуватися про тих, кого люблять. Сім’я для Риб на першому місці, тому заради неї вони готові пожертвувати практично всім.

Вас це може зацікавити: Не потрібно краще – залиште все, як є: знаки зодіаку, які не люблять змін

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист