Рецепт оригінальної паски на основі апельсинового соку – такої ви ще точно не пробували

Що може бути смачніше класичної дріжджової паски? Хіба що оригінальна паска, замішана на апельсиновому соку.

250 г борошна

100 г  цукру

250 мл апельсинового соку

60 г очищених волоських горіхів

10 г розпушувача

10 мл рослинної олії

1/2 ч. л. суміші меленої кориці, гвоздики та кардамону

1 г ваніліну

дрібка солі

Змішати всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, коричневий цукор, розпушувач, сіль, пряні спеції та ванілін, добре все розмішати.

Додати апельсиновий сік та олію і ложкою замісити тісто. Воно має бути досить рідким.

Волоські горіхи поламати на великі шматки і додати в тісто, розмішати.

Вилити тісто у паперові форми для паски діаметром 8-10 см. Випікати в розігрітій до 180° духовці протягом 45-50 хвилин (готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою).

Прикрасити паски цукровою пудрою або глазур'ю.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист