ONUKA ВИСТУПИТЬ НА SZIGET

Організатори угорського фестивалю Sziget оголосили лайнап World Music Stage. На ній цього року можна буде почути понад 30 гуртів з усього світу, серед яких і Onuka.

На World Music Stage цього року зіграють також Garmarna, Baba Zula, Jewish Monkeys, Chalaban, Bukahara, Kistehén, Meszecsinka, Mon côté punk, Zuboly та інші. У попередні поки на World Music Stage вже грали українські гурти, серед яких Гайдамаки та ДахаБраха, яких запрошували на фестиваль тричі.

Музика ONUKA – це красиві декорації з мрійливої електроніки, холодних нордичних мелодій та витонченого цифрового диско, хімія на межі сучасного і глибинного, модних аранжувань й елементів української етніки. У студійній дискографії гурту – альбом «Onuka» в умовному жанрі фолктроніка, який став однією з найважливіших подій 2014 року на українській музичній сцені, EP «VIDLIK» та новий альбом «MOZAЇKA», який вийшов 22 березня 2018 року.

Для гурту Нати Жижченко це буде не перший виступ на фестивалі Sziget. У 2015 році вона грала на Europe Stage у 2015 році. Окрім ONUKA на Sziget 2018 виступить український гурт 5’NIZZA, а у травні лайн-ап Sziget доповниться переможцем нової української інді-премії APPS Music & SZIGET: Awards, заявки на яку приймаються до 8 квітня

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист