ОЛЕГ ВИННИК ВСТАНОВИВ НОВИЙ РЕКОРД

Фото: Пресс-служба Олега Винника

Артист, якого сьогодні по праву називають №1 в Україні, співак, який підкорив більше десятка стадіонів країни, встановив новий рекорд: Олег Винник став першим українським виконавцем, який зібрав два аншлаги в столичному Палаці спорту.

Перший з двох концертів, який відбувся 7 листопада, шанувальники музиканта чекали понад півроку. Квитки на додатковий виступ Олега Винника 9 листопада розкупили буквально за півтора місяці.

- У нас дуже самодостатній Артист, тому, нашим основним завданням було не шоу створювати, а не заважати йому працювати зі своєю аудиторією. Природно, ми задіяли декорації, світло, звук, екрани, спецефекти, красивий віджеінг ... але фішка не в цьому! Головне, що Олег Винник вийшов до людей, які його люблять, подарував їм незабутній час спілкування і свою творчість, - позначив акценти режисер-постановник концертів Сергій Неклева.

Глядачів чекала маса приємних сюрпризів: душевні інтерактиви, квіти і пам'ятні подарунки від артиста. Деякі щасливчики змогли побачити себе на екранах прямо під час шоу. А для тих, хто не зміг відвідати концерти, організатори готують телеверсію київської програми «Ти в курсі». Побачити її можна буде на телеканалі «Україна» напередодні новорічних свят 24 грудня.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист