«Одного разу збрехавши»: новий кримінальний детектив від Netflix

Британський драматичний серіал в оригіналі «Одного разу збрехавши» (Fool Me Once) знятий на замовлення Netflix і заснований на однойменному романі відомого письменника Харлана Кобена, твори якого екранізуються не вперше. Головну жіночу роль виконала британська актриса Мішель Кіген.

У центрі сюжету перебуває молода жінка Майя Штерн. Вона щаслива дружина, виховує маленьку донечку. Але доля наносить їй жахливий удар: за дивних обставин вбивають її сестру, а через деякий час на очах самої Майї вбивають і чоловіка.

Поліцейське розслідування стоїть на місці, не даючи жодної виразної відповіді. Судячи з усього, детективи не надто сподіваються на позитивний результат. А в пам'яті Майї починають спливати деякі подробиці дивної поведінки сестри перед смертю, дивні збіги обставин, короткі уривки інформації. Тут явно щось не чисто…

Горе жінки змінюється недовірою і сумнівами, коли на кадрах запису прихованої вдома камери вона бачить свого чоловіка, який грається з донькою. Саме час себе спитати, чи можна вірити всьому, що бачите на власні очі?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист