НА ХВИЛЯХ «НАШОГО РАДІО» РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НАТО РАДІОМАРАФОН

Вже третій рік поспіль Фундація прав людини проводить НАТО радіомарафон за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні та Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Щоп’ятниці з 15.00 до 16.00 у прямому ефірі на хвилях «Нашого радіо» дипломати країн-членів Альянсу будуть ставити питання слухачам. Перша програма НАТО Радіо марафону буде присвячена Литві. Програму відкриватиме Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Марюс Януконіс.

Нас Вас чекатимуть запитання про сучасну Литву, її історію, культуру та її членство в НАТО. Чи знаєте Ви, що засновником українського міста Вінниця був Литовський князь Альгірдас? – Якщо ні, то час готуватися!

Під час кожної програми буде поставлено 9 запитань до трьох радіо слухачів, які першими зможуть додзвонитися у програму. Один з них стане претендентом на головний приз - подорож до штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

02 червня 2017 року шляхом випадкового вибору директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова обере переможця, який отримає головний приз та поїде до столиці Королівства Бельгії.

Минулого року переможницею НАТО Радіо марафону-2016 стала Олена Вінник з Запоріжжя.

Графік радіопрограм марафону:
24 березня - Литва
31 березня - Естонія
07 квітня - Королівство Норвегії
14 квітня - Сполучені Штати Америки
21 квітня - Латвія
28 квітня - Румунія
05 травня - Данія
12 травня - Польща
19 травня - Словенія
26 травня - Великобританія
2 червня - Центр інформації та документації НАТО в Україні

Вмикайте «Наше Радіо» 24 березня о 15:00 та наполегливо набирай номер ефіру: (044) 205 48 70. Буде дуже цікаво!

Інформаційний партнер проекту – Ресурсний центр ГУРТ.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист