LUCKY4 ЗНЯЛИ КЛІП НА КРИЛІ ЛІТАКА

Гурт, якому в Україні пророкують славу британського бойзбенду One Direction, презентували нове відео.

Режисером кліпу вже за традицією став Serge Vane, який знімав хлопцям їх відео  "Самая моя", "После концерта" и "Ты и я".

Зйомки відео пройшли серед літаків на території "Музею авіації". Таку локацію режисер за його словами обрав для того, щоб Lucky4 далеко від метушні  мегаполісу максимально щиро і чесно висловили свої почуття і поділилися ними з глядачами.

Головний акцент відео режисер зробив на чуттєвій хореографії кожного з учасників бойз-бенду з їх прекрасними напарницями.

- У цьому відео ми хотіли підкреслити індивідуальність кожної пари і зробити головний акцент на їх емоційній взаємодії в танці, - коментує він.

Танці для кліпу ставив один з ТОП-хореографів країни Василь Козар, добре відомий нам своєю роботою в проекті "Танці з Зірками" і роботою над урочистою церемонією нагородження міжнародного конкурсу "Міс Україна 2017".

За словами самих учасників бойз-бенду зйомки кліпу подарували їм тільки приємні моменти.

- Провести практично добу, танцюючи з такими чарівними леді - кожен хлопець про подібну роботу може тільки мріяти! - жартують ті Lucky4 .

Lucky4 - український бойз-бенд, який твердо має намір затьмарити славу британських культових One Direction. Група складається з чотирьох хлопців - Артура, Івана, Жені і Данила. За менше ніж рік свого існування хлопці вже встигли зняти три кліпи - ""Самая моя", "После концерта" и "Ты и я" - і закохати в себе всіх дівчат України і не тільки.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист