ГУРТ АНТИТІЛА ВІДСВЯТКУВАВ 10-РІЧЧЯ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Популярний поп-рок гурт Антитіла відсвяткував ювілей – 10 років творчої діяльності, на якому представив власний музей.

У столиці на теплоході під прапорами “Антитіла» музиканти зібрали друзів та близьких людей, які протягом десяти років були поруч з гуртом. Серед них, Alyosha, Наталка Карпа, Ярослав Куц, Денис Буданцев, Генадій Вітер, Роман Муха, Віталій Дроздов, Марія Бурмака, Леонід Остальцев, IVAN NAVI, Дмитро Верховецький та багато інших. Ведучим вечора став Ігор Бень.

IVAN NAVI

Наталка Карпа

Alyosha

Тарас Тополя

Денис Буданцев

Святкування відбулося у форматі закритої вечірки. Музиканти гурту Антитіла зустрічали гостей на причалі, фотографувалися, приймали привітання та подарунки. Найбільше гурт вразили подарунки прихильників у цей день. Фан-клуб підготував флеш-моб #Антитіла_Це_Ми та подарував фотомозаїку - картину на полотні, яка складається з тисячі фотокарток прихильників зі всієї України і не тільки. Відпливав теплохід під музичний супровід «Jazz Band  Yellow Shoes», який виконував хіти гурту Антитіла за десять років.

Загалом вечір пройшов у затишній, дружній атмосфері, в стилі Антитіл. Розмістившись на верхній палубі гості могли спостерігати найгарніші краєвиди міста Києва, а хтось надав перевагу вивченню музею гурту, який вмістив найзнаменніші спомини Антитіл за 10 років творчої діяльності. Родзинкою вечора стала міні-вистава театр-студії імпровізації «Чорний квадрат», який в цей вечір на славу покепкував над відомим гуртом. А закінчилася вечірка розрізанням смачного торту, який мав вигляд літери А (Антитіла) у фірмовому кольорі, запуском кульок з побажаннями та гучними привітаннями лідера гурту – Тараса Тополі, який почав святкувати особистий день народження.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист