ЕКСКЛЮЗИВ НА НАШОМУ РАДІО: О.TORVALD ПОЧАЛИ ЗЙОМКИ КЛІПУ - ДИВІТЬСЯ ЗАКУЛІССЯ!

Сотні світлодіодів, десятки світлових приладів і піротехніка. В середині січня група запалила роботу над кліпом «Ліхтарі».

О.Torvald взялися за роботу над кліпом для пісні «Ліхтарі» з альбому «Бісайди» (2017). За задумом команди, а саме їм належить ідея, світло у відео зіграє головну роль. Спеціально для роботи над відео були сконструйовані декорації з світлодіодних панелей в кілька десятків метрів у висоту.
В результаті глядач побачить кліп, в якому учасники групи в прямому сенсі зіграють зі світлом – у різноманітних його формах. Режисер ролика - Настя Ковальчук, HOLST Films.

"Відео на «Ліхтарі» – присвята нашим слухачам в Україні та за її межами. Променів світла, які роблять все можливе, щоб ми могли займатися музикою. Все, що робимо ми, – тільки ж для них. Ця пісня і майбутнє відео – особливо", – Женя Галич, фронтмен групи О.Torvald.
Реліз відео заплановано на початок лютого 2018. Незабаром після цього група відправитися з концертами до Польщі, Німеччини, Чехії та Австрії. З поверненням в Україну О.Torvald відіграють другу частину туру на підтримку платівки «Бісайди».

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист