«ДРУГА РІКА» ЗГАДАЛИ МАЙБУТНЄ У НОВОМУ ВІДЕО

Сьогодні можна прописати чимало сценаріїв старості «Другої Ріки», але один з них вже екранізовано. Нове відео на трек «Дощ/Хай вмиє нас» стало відображенням далекого майбутнього музикантів. Зістарити усіх учасників гурту вирішив колишній учасник команди Віктор Скуратовський. Між тим, він не тільки зрежисував кліп, а й з'явився у його кадрах.

Велике об'єднання «Другої Ріки» сталося завдяки треку з альбому «Піраміда», який вони неодноразово називали своїм найкращим релізом. На ньому зійшлося чимало важливих тем, зокрема порушене питання майбутнього музикантів — утопічного, складного, захоплюючого. Трек «Дощ/Хай вмиє нас» закриває платівку, а тобто є вершиною піраміди, яку музиканти будували все своє життя. Хай би там як, і попри усю метафоричність, старість є часом для великих підсумків людського життя.

Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга Ріка»:

«Ніколи не знаєш чи доживуть ті музиканти до старості, тому вирішили приміряти її на себе заздалегідь. Сценарій був вигаданий ще у 2011, коли ми знімали «Незнайомку». Тому було би дивно, якби я не написав Віктору Скуратовському, щоб втілити задумане у реальність разом. Він після деяких вагань все ж погодився на короткочасне об'єднання гурту. Як результат, ми отримали відео з майбутнього. Відео — про нас самих»

Локацією для зйомок став Київ — місто,  де гурт проводить більшість свого часу разом. У кадрах відео можна впізнати столичний ВДНГ, Бессарабку та найголовніше місце у житті гурту — репетиційну базу. І неважливо, де територіально вона знаходитиметься десятки років від сьогодні, важливо єдине — там все почалося, а отже там і має закінчитися. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист