DOROFEEVA випустила фіт з популярним блогером Мішею Лебігою.

Як-то кажуть: “ви просили – ми зробили!”

Сторітелінг цього фіта почався з вірусних TikTok-ів блогера Міші Лебіги, де він під колоночку підспівував хіту “Кохаю, але не зовсім”. Потім Надя запросила його до свого першого великого музичного збору на 2 млн гривень. А після того, як на новорічному стрімі “20:23” Жені Яновича, куди вони завітали вдвох, хтось запитав: “Так може зробите спільний трек?”, їхній фіт з ідеї перетворився на реальність.

Вони зустрілись одного дня та написали пісню про те, що наболіло. Так, Міша Лебіга доєднався до авторського складу хітів DOROFEEVA – Ванька Клименка та Міші Кацуріна. Для популярного блогера трек і кліп – це подвійний дебют.

“Я десь наприкінці січня повернулась до цієї ідеї та почала думати, якою може бути ця пісня. Коли запитала Мішу, чи робимо, він дуже здивувався, що це був не жарт (сміється). Пісню ми писали нашим основним авторським складом. А Міша дописав свою частину вже на студії – зімпровізував. Взагалі, все дуже легко сталося. Буває, коли пісня миттєво з’являється, на відчуттях. Ця пісня – саме така, є в неї якась магія” – розповідає DOROFEEVA.

“Коли я прийшов на студію, Надя запитала: “Про що ти хочеш сказати? Що тебе турбує?”. Я сказав, що трошки втомився від того,  що люди сруться між собою по пустякам якимось. Хвилинку подумав і наговорив в мікрофон цей текст, з першого дубля” – коментує Міша. 

Трек «А я все плакала» – їхній спільний творчий меседж, адресований всім українцям. Це музичне нагадування про те, що сваритися між собою через дрібниці – “неприкольно” і зараз в цьому не має жодного сенсу: “Мій улюблений рядок в пісні: “Навіщо люди саджають в своїх садах квіти зла?”. Дійсно, зараз наша пісня може бути нагадуванням про те, що краще діджитально обіймати одне одного та підтримувати, ніж продовжувати  викидати образи та злість на інших людей” – каже DOROFEEVA.

Легка та глибока, наївна та мудра водночас пісня втілилася у такий самий простий та іронічний кліп – але про серйозні речі.  Відео знято як ретроспектива з відсилкою до 80-х. І в ньому легко зчитуються символи та метафори того часу: сльоза по щоці, рука по стіні, троянди, що ранять своїми шипами, довга тінь у дверях, вітер в обличчя… Це театральна постановка в телевізійному виконанні. Героїня Наді з заплаканими очима ховає свій сум і журбу за букетом червоних троянд. Герой Міші намагається достукатися до людських сердець своїм щирим монологом.

Ділимося його повною версією: Слухайте. То, що я наблюдаю щас, як люди сруться, я би заборонив би писати коментарі без паспорта. Бо ви забуваєте про то, що ви можете і ранити людину, і так далі. А вам за це нічого немає. Перед тим, як писати, розумійте,  що це буде читати друга людина – їй буде абсолютно неприкольно від того.  Чи буде вам прикольно від того, що неприкольно комусь? Думаю, це неприкольно.

Вперше в історії музичних релізів в Україні прем’єра відбулась на Twitch  – платформі для відеотрансляцій, що спеціалізується на геймінгу (і рекордсменом якої в  Україні є Міша Лебіга). Напередодні офіційної прем’єри Надя та Міша провели спільний благодійний стрім, де презентували фіт, показали ексклюзивні кадри з бекстейджу кліпа, спілкувались з глядачами, відповідали на запитання, розіграли унікальний лот і найважливіше –  зібрали ?? млн гривень. 50% зібраних коштів підуть на допомогу постраждалим після ворожого ракетного обстрілу Чернігова 17 квітня. 50% – перерахують на великий 30-мільйонний збір AZOV.ONE на придбання 500 тепловізійних  FPV-дронів. 

Послухайте прем’єру та подивіться кліп, бо не слухати і не дивитись “А я все плакала” — неприкольно!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист