Чому відразу після сексу не можна вдягати білизну

Жінкам, які відразу після інтиму поспішають вдягнутися, лікарі радять не поспішати. Це може мати негативні наслідки для здоровя.

Під час статевого акту виділяються різні фізіологічні рідини, які сприяють розмноженню патогенної флори. Якщо відразу ж вдягнути трусики, без належного доступу повітря у піхві можуть накопичитися бактерії.

Це може призвести до грибкової інфекції. В деяких випадках виникає інфекція сечового міхура.

Щоб уникнути неприємностей, фахівці рекомендують після сексу приймати душ і очищати інтимну зону pH-нейтральними засобами для тіла (агресивного мила краще уникати). Вода допоможе позбутися всіх виділень. Причому слід обмежитися прийомом душу. Гаряча ванна за таких обставин – не кращий варіант. Справа в тому, що вода стимулюватиме розширення судин, і таким чином сприятиме потраплянню інфекцій у піхву.

Після душу потрібно гарно обсохнути і тільки потім одягнути білизну.

Якщо душ недоступний або не хочеться приймати водні процедури, експерти радять спати голим. У крайньому разі, вдягти на голе тіло піжамні штани. Головне, щоб інтимна зона не стискалася одягом і могла «дихати» - виділення у піхві висохнуть, і бактерії не будуть розмножуватися.

Якщо ж після статевого акту доводиться одягати нижню білизну, подбайте про те, щоб трусики були з натурального матеріалу. Чудово пропускає повітря бавовна. Гарна мереживна білизна з синтетичних матеріалів у давному випадку може завдати вам клопоту.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист