БІСАЙДИ ПРЯМО В АВАНГАРДІ

О.Торвальд випутсили новий альбом "Бісайди".

Відомий український гурт O.Torvald, який цього року представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2017" та найфестивальніший гурт минулого року випустив музичний альбом під назвою "Бісайди". До нього увійшло 5 нових пісень і три бонус-треки. Цього року музичний гурт зробили різкий крок назад, переїхавши на нову базу для репетицій та повністю змінивши обстановку. Однак відключення від зовнішнього світу сприяло народженню нового музичного міні-альбому. Галич також додав, що концертний звукорежисер гурту, Костя Пуга, цього разу виступив в ролі їхнього саунд-продюсера.

Щодо пісень, то більшість з них написав Женя Галич, серед них 5 нових пісень, – "Марія", "В подушках", "Ліхтарі", "Не я" і "Бісайди", а також три бонус-треки, – кавер на "L.V." гурту Скрябін, вже відомий шанувальникам гурту дует з Бумбокс "Вечiр в Рiо" і ремікс "В подушках" від Nick Nicker.

Самі учасники визнають, що новий реліз – найеклектичніший в дискографії гурту. Серед пісень можна почути і пост-блюз, і меланхолійний гранж, і розмашистий інді, і навіть композицію з вкрапленнями електроніки і хору. Гурт O.Torvald також планує вже в листопаді представити пісні з міні-альбому "Бісайди" на концертах в рамках свого українського туру, а 2 грудня – на великому сольному концерті в Stereo Plaza.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист