Яке взуття носитимуть влітку-2024 найбільші модниці

Навіть якщо у вас вже є новенька пара літнього взуття, яка чекає свого часу, не завадить ще якийсь хіт сезону. А може, й не один – вибирати є з чого.

Балетки Мері Джейн

Балетки з тонким ремінцем будуть писком сезону. Вони стильні, витончені і водночас зворушливі. До речі, актуальні всі види носів – і круглі, і квадратні. Носити можна хоч із широкими джинсами, хоч із об’ємною спідницей або сукнею.

Балетки зі стразами

Завдяки своїй універсальності і зручності балетки роками не здають позицій на модному Олімпі. Аби вони нам не набридли, дизайнери щосезону додають їм родзинку. Цього рокі це стрази. Балетки можуть бути буквально обсипані блискучими камінцями! Нехай це виглядає по-дитячому, але погодьтеся – надзвичайно ефектно і мило.

Босоніжки з тонкими ремінцями

Вони виглядають дуже вишукано, вигідно підкреслюючи ніжку. Стилісти рекомендують обирати босоніжки яскравих, соковитих кольорів, аби додати образу барвистості.

Слінгбеки

Закриті гостроносі черевики з відкритою п'ятою та тонким ремінцем можуть бути як на низенькому витонченому каблуці, так і на високому. Але усі вони виглядають жіночно й елегантно. Вписуються у будь-який аутфіт. Особливо популярні лаковані слінгбеки.

Сандалі Birkenstock

Черевики на невисокій платформі з широкими ремінцями не підходять для ділового чи вечірнього аутфіту. А от на кожен день – на роботу, на прогулянку – просто незамінні. Вони ідеально поєднується з джинсами, спідницями та повсякденними сукнями і дуже зручні.

Гумове взуття

Якщо у вашому гардеробі є тільки витончені, елегантні моделі взуття, це трохи нудно. Розбавте свою колекцію сабо, клогами чи гумовими сандалями. Не зупиняйте себе від покупки тим, що на пляж ходите рідко, тому це взуття вам не потрібне. Цього літа гумове взуття носитимуть і в місті. Воно ідеально виглядатиме з об’ємним одягом (наприклад, широкими джинсами).

Вас це може зацікавити: Антитренди: 7 моделей взуття весна-літо 2024, які вказують на відсутність смаку

Повний список прикмет про взуття, від яких може залежати ваш добробут, удача та здоровя

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист