Злата Огнєвіч, Анастасія Кожевнікова, Dj NANA показали себе без ретуші на підтримку челенджу Freedom Jazz!

 

Злата Огнєвіч, Анастасія Кожевнікова, Dj NANA, KAREENA та інші відомі дівчата показали себе без ретуші в підтримку челенджу Freedom Jazz #myfreedomismybeauty.

Новий соціальний мейнстрім задав girls-бенд Freedom Jazz. Після недавньої публікації в українському глянці фотосесії в купальниках без ретуші, яка дала великий відгук серед як жіночої, так і чоловічої аудиторії, артистки запустили Instagram-челендж в підтримку здорового бодіпозитиву і прийняття себе.

Учасницями челенджу стали дівчата, які поділилися своїми фото без обробки та історіями прийняття себе і власного тіла з усіма його особливостями: у когось апельсинова кірка на стегнах, у когось - розтяжки після пологів, у когось - висипання або шрами на шкірі, у когось - сиве волосся.

"Розтяжки, пігментні плями, мімічні зморшки - все це не соромно, а навіть навпаки, недоліки, які роблять нас по-особливому індивідуальними", - написала одна з учасниць.

До челенджу приєднались і відомі дівчата-артистки, для яких "ідеальна" зовнішність - це ще і формула успіху на сцені. На своєму прикладі, вони сміливо продемонстрували, як можна впливати на Instagram-стереотипи і нести цінності нового світу "без ретуші".

Злата Огнєвіч: "Я повністю підтримую Freedom Jazz! Адже всі ми - БОГИНІ".

Dj NANA: "Кожна з нас прекрасна не тільки в Instagram, але і вранці після пробудження, і ввечері, коли втомлені повертаємося додому після важкого робочого дня".

KAREENA: "У кожного з нас є комплекси, нав'язані суспільством, які впливають на самооцінку і відчуття себе. Зараз я теж на шляху позбавлення від своїх "загонів", без яких мені живеться вільніше "

Підтримати ініціативу Freedom Jazz може кожна охоча. Для цього необхідно викласти своє фото без обробки під хештегом #myfreedomismybeauty і поділитися своєю історією прийняття себе.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист