ZERNO ПРЕЗЕНТУЮТЬ НОВУ ПЛАТІВКУ

3 листопада у київському клубі MonteRay (вул. Прорізна, 8) відбудеться концерт української групи ZERNO, на якому хлопці презентуватимуть свій новий, третій за ліком альбом «Острів». Під час виступу звучатимуть як пісні з нового диску, так і найкращі речі із двох попередніх платівок. Це буде перший концерт групи з новим учасником гітаристом Павлом Зиряновим.

«Для нас це справжня подія, адже це буде наш перший великий концерт у Києві. До цього декілька років тому ми кілька разів виступали у пабі Диван, але це буде якісно новий рівень. Ми вже не можемо дочекатися, аби презентувати вам наш новий матеріал, який вже просто виривається назовні. Впевнений, що кожний, хто прийде на наш виступ, отримає масу приємних вражень і врешті зрозуміє, що ось він – новий український рок!», – каже лідер групи ZERNO Максим Козловець.

Новий альбом «Острів» складатиметься із шести треків. Частину з них хлопці вже презентували раніше синґлами, а частина – це зовсім нові речі, які вони зіграють вперше саме на концерті у Києві. Бонус-треком на платівці буде радіо-версія пісні «Егоїст» з попереднього альбому, який музиканти випустили на початку цього року. Матеріал для свіжої плити готувався трохи більше півроку. Запис і продюсування альбому відбувався на студії ФДР.

Учасники групи вважають «Острів» своїм першим по-справжньому якісним записом, хоча вже мають у власному арсеналі дві платівки. «Я впевнено можу констатувати, що саме цей диск – це перша робота гурту ZERNO, яка зроблена правильно, професійно та якісно. Наш «Острів» є саме тим місцем, в якому нам, учасникам банди, зараз максимально комфортно у всіх розуміннях, відпочиваючи на ньому, ми реально отримуємо задоволенняі запрошуємо всіх охочихприєднатися донас!», – кличе Максим.

Тож долучайтеся до музики групи ZERNO на дисках і майбутньому концерті у Києві. До речі, почути новий матеріал можна буде не тільки у столиці, музиканти також презентуватимуть альбом «Острів» у рідному Житомирі. Виступ відбудеться 9 листопада у місцевій філармонії.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист