ЗБІРНА УКРАЇНИ З САМБО ЗАВОЮВАЛА 20 МЕДАЛЕЙ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ В ІСПАНІЇ

У неділю в іспанському Хіхоні завершився чемпіонат Європи.

В третій день змагань українці взяли 6 нагород: "золото", 2 "срібла" і 3 "бронзи". У сумі в нашої команди 20 медалей (4 - 6 - 10). Це - другий результат як за якістю, так і за кількістю нагород на форумі Старого Світу-2019.

19 травня наші спортсмени взяли участь у трьох фіналах, повідомляє офіційний сайт Федерації самбо України.

У вазі до 68 кілограмів перший дорослий фінал був у Ганни АНТИКАЛО із Миколаївської області. Вона суперничала з Ольгою НАМАЗОВОЮ з Білорусі. І виграла достроково завдяки больовому прийому! Це перший "дорослий" чемпіонський титул спортсменки.

У надважкій категорії (понад 80 кг) Анастасія САПСАЙ із Черкащини зустрілася з Оленою КЕБАДЗЕ з Грузії і, на жаль, поступилася з різницею в один бал у цьому дуже суперечливому поєдинку.

У бойовому розділі до 90 кілограмів Петро ДАВИДЕНКО із Вінницької області сперечався за титул із росіянином Романом ЄГОРОВИМ, поступився і став володарем "срібла".

"Бронзою" свою медальну колекцію поповнили: Христина БОНДАР (до 56 кг, Одеська область), Віталій ДОБРЯНСЬКИЙ (до 52 кг, бойовий розділ, Житомирська область), Бачукі БАГІШВІЛІ (до 68 кг, бойовий розділ, Харківська область).

У командному заліку жіноча збірна і збірна з бойового самбо здобули "срібні" кубки.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист