ЗАХИСНІ ШОЛОМИ ТА БРОНЕЖИЛЕТИ: «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ПІДТРИМУЄ УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ

Наші військові впевнено тримають фронт та щохвилини борються за кожен сантиметр української землі. Їм допомагає команда «Дизель Студіо»: знаходить необхідну техніку й захисну амуніцію. Як гумористи наближають перемогу України — читайте далі.

24 лютого 2022 року — день, який назавжди змінив кожного з нас. Наші цінності, пріоритети, професії. Українці стали великою нацією волонтерів. Так, донедавна «дизелі» були просто найкращою гумористичною командою. Звісно, вони й сьогодні продовжують тримати свій фронт, але насамперед допомагають тим, хто ціною власного життя утримує військовий.

— Трохи американських броніків і шоломів передали гарним хлопцям, — написав художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов на своїй сторінці у Фейсбук.

Він показав світлини із захисниками України в новенькій амуніції. Шоломи та бронежилети — один із напрямів допомоги від «Дизель Студіо». До цього команда збирала кошти на антидрон, який незабаром передадуть військовим, а ще постачанням автомобілів. Зокрема, захисники Миколаєва й Київщини отримали необхідний автотранспорт.

— Автомобілів треба дуже багато. Бо вони, на жаль, довго не живуть на фронті. А я люблю машини. Я ними займався ще задовго до війни. Розуміюся на цьому. Тому без вагань вирішив першочергово допомагати саме з цією проблемою, — розповідає Єгор Крутоголов. — Бронежилети, каски та інша амуніція — це теж дуже важливий напрям допомоги, і «Дизель Студіо» буде ним займатися.

Так, команда гумористів перетворилася на команду волонтерів та навіть зареєструвала свій Благодійний фонд, який працюватиме на потреби Збройних сил України й українців, які постраждали від кривавої війни, розв’язаною росією.

Ми не маємо права зараз зупинятися. Ворог нікуди не зник із наших територій. Але в нас є шанс його перемогти, якщо кожен буде включений у цю роботу. У нас крута нація, і я пишаюся тим, що я — українець, — наголошує Єгор Крутоголов.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист