ЗА СНІЖИНКАМИ ТА КАБЛУЧКАМИ: КОГО АКТРИСИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» НАВОРОЖИЛИ НА АНДРІЯ?

13 грудня відзначається день Андрія Первозваного. За давньою народною традицією напередодні цього свята незаміжні дівчата ворожать на своїх майбутніх наречених. Саме цій темі присвячений новий номер однієї із зимових прем'єр «Дизель Шоу». Ми розпитали акторок студії, які ворожіння практикували вони у своєму житті? І чи справдилося бодай щось?

Юлія Мотрук – головна героїня нового номера. Вона запрошує своїх подруг напередодні свята Андрія та пропонує поворожити. Юля підготувала безліч варіантів забав: ворожіння за відблиском свічки, за літерами алфавіту, цифрами та навіть чоботями. Щоправда, в однієї з героїнь відповідного взуття не знайшлося, згодом це стало великою проблемою, але поки що не про це. Юля зізналася: у реальному житті не довіряє ворожінням.

– Ніколи цього не робила. Одного разу я написала бажання на папірці, спалила його та випила разом із шампанським. Але цей «коктейль» був дуже несмачним, і я зрозуміла, що такі забави не для мене, – ділиться Юля. - Я більше вірю в те, що якщо буду гарною дівчинкою, то Всесвіт швидше мене винагородить. Приворожити – це не про мене точно.

Колега Юлі Маруся Грицук, теж не вірить у ворожіння. Хоча у самому номері вона пропонувала досить цікаві варіанти. Наприклад, за двома смужками.

- Я не ворожила та не ворожу. Вважаю за краще не знати, що буде зі мною. Трохи боюся, а раптом пророцтво стане якимось вирішальним. Але я знаю одне класне ворожіння на Андрія. Потрібно знайти вдома білу серветку, вирізати сніжинку з неї та знайти на вулиці схожу. Якщо знайдеш, то бажання здійсниться. Жартую, - сміється актриса.

А ось Вікторії Булітко було не до сміху. У нашому номері актриса не ворожила, бо була вже заміжня та й чобота у неї не було. А от у шкільні роки Віка намагалася з'ясувати зі своїми подружками, хто її наречений.

- Пам'ятаю одне ворожіння, коли у крупу ми закидали різні каблучки: золоту, срібну та просту. І яку каблучку витягнеш, такий статус і буде у твого майбутнього чоловіка. Я тоді витягла хорошу каблучку, але заміж поки що не вийшла, - сміється Віка. - А було ще одне страшне ворожіння. Ми запалювали свічки та виставляли їх якось між дзеркалами. За ідеєю у відображенні можна було побачити свого судженого. Тоді було дуже страшно. Але зараз – смішно.

Намагалася дізнатися про свого нареченого й Яна Глущенка.

- Звісно, я теж ворожила зі своїми подружками на Андрія. У нас було багато різних ворожінь, але я вже не пам'ятаю, яких саме. Пам'ятаю точно одне, що нічого з того не справдилося, - сміється Яна.

А що думають чоловіки про такі дівочі забави? У нашому номері знайшлася роль і для самого об'єкта ворожіння. Причому,  доволі несподівана. Виявляється, у головної героїні вже був суджений. І приховувала його Юля, щоб подружки менше розпитували про коханого. Саме ця роль дісталася Євгену Нікішину.

- Я вважаю, що це просто дівочі розваги. Головне, щоб вони вірили в це. Особливо незаміжні. Якщо вони когось собі наворожать, то вже підсвідомо не відпустять цю думку та притягнуть того самого нареченого, – міркує Євген Нікішин.

Якщо ви ще не встигли подивитися цей кумедний та зворушливий номер – скоріше шукайте його на нашому ютуб-каналі. І можете теж поворожити на свого нареченого, зараз саме час. Раптом щось справдиться.

 А вже цієї п'ятниці на вас чекає ще одна зимова прем'єра «Дизель Шоу». Нова порція жартів та гумору. Вмикайте о 20:10 наш ютуб-канал.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист