"ЄВРОБАЧЕННЯ-2021": СТАЛО ВІДОМО, У ЯКОМУ ПІВФІНАЛІ ВИСТУПИТЬ УКРАЇНА

Організатори конкурсу "Євробачення-2021" не стали чекати січня наступного року і вирішили не проводити нове жеребкування півфіналів серед країн-учасниць.

Відтак, було прийнято рішення залишити все так, як було під час торішнього розподілу. Про це йдеться на офіційному сайті музичного змагання. Таким чином, представник від України, гурт Go-A представить свій номер у першому півфіналі, який відбудеться 18 травня. 

Як пояснили організатори конкурсу, вони відмовилися від жеребкування з декількох причин. По-перше, у музичній першості візьмуть участь ті ж країни, які були заявлені минулого року, по-друге, це чесно стосовно глядачів, які купували квитки на шоу, аби побачити виступи представників певних країн.

Нагадаємо, що проведення конкурсу "Євробачення-2020" було скасовано цьогоріч через пандемію коронавірусу. Організатори прийняли рішення наступного року провести музичну першість з тими ж країнами-учасницями, які були затверджені на цей рік. Також їх представлятимуть ті ж артисти, виступи яких планувалися на 2020 рік. Таким чином Україну на "Євробаченні-2021" представить гурт Go-A. 

glamur 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист