ЄВГЕН ФІЛАТОВ СПРОДЮСУВАВ КЛІП МОЛОДОМУ ГУРТУ З КИЄВА

Відео на пісню «Стріли» презентувала київська команда Grace Granula — резиденти лейблу Vidlik, засновниками якого є Ната Жижченко (ONUKA) і Євген Філатов (The Maneken).

«Стріли» — це історія про шлях до примирення. Спочатку пісню було присвячено темі конфлікту, але з часом емоції музикантів змінилися і головна тема композиції теж трансформувалася.

До роботи над музичним матеріалом учасники Grace Granula підходять скрупульозно. Перш ніж представити дебютний альбом, музиканти і саундпродюсер близько року працювали над вокалом і аранжуваннями в студії Vidlik Records. Не оминув перфекціонізм і дебютне відео.

Зйомки кліпу тривали півроку. Режисером виступив барабанщик команди Василь Бондаренко. У пошуках ідеальної картинки холодні, нордичні кадри, зняті на березі Київського моря, перезнімали не один раз. Частину з них зняв сам Євген Філатов, втім не всі вони увійшли до фінальної версії відео.

Євген Філатов:

Крім музики у мене є хобі — це відеозйомка. Спочатку ми виїхали на Київське море наприкінці осені. Там я відзняв кадри з вокалістом, кілька пейзажних планів, але багато з них так і не увійшли до кліпу. Я не переслідував якихось режисерських амбіцій. Для мене було важливо, щоб хлопці отримали творчий поштовх і продовжили плавання, тому в цьому процесі я взяв на себе роль «продюсера» — запропонував взяти човен і вийти у відкриту воду. Вийшло дуже навіть непогано. І хоча кадри в кліпі різняться між собою, тому що зйомки проходили восени і взимку, мені подобається що у відео присутні дві стихії — вода в замерзлому стані і вода в човні. На мій погляд, у знімальної групи відмінно вийшло підкреслити нордичний холод, властивий пісням Granula Grace.

Granula Grace — київський гурт, саундпродюсером якого є Євген Філатов. До складу входять: Петро Сокор (вокал, клавіші), Олексій Сокор (бас-гітара), Василь Бондаренко (барабани) і маленька мальована дівчинка на ім'я Грейс (ідея, вокал).

Дебютний ЕР Granula Grace було презентовано у лютому цього року, платівка відразу ж отримала безліч позитивних оцінок в музичних ЗМІ.

Granula Grace, «Стріли»
Продюсер: Євген Філатов
Режисер: Василь Бондаренко
Камера, монтаж: Олексій Тарабан
Колір: Костянтин Ліщина
Графіка: Влад Хвіщук
Стиль: Станіслав Колмогоров

Granula Grace в мережі:
Apple Music / iTunes: https://apple.co/2tlqSPW
Google Play: https://bit.ly/2N1pF9z
Deezer: https://bit.ly/2SH0ezz
Spotify: https://spoti.fi/2GmRLf5
Youtube: https://youtu.be/Blg5WG5J9C4
Facebook

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист