Yevae презентувала пісню, присвячену очікуванню військових з фронту

Американська співачка українського походження Yevae (Єва) презентувала нову пісню «Чекаю на тебе». Композиція розкриває аутентичні відчуття, переживання та думки в той час, коли чекаєш на найріднішу людину, яка обрала шлях боротися на фронті за територіальну цілісність України та відстоювати право на життя своєї родини. 

Україна – завжди в серці співачки, бо це – це її Батьківщина, але багато років тому вона переїхала і успішно реалізувала себе в США. Вона працює в IT-індустрії в Кремнієвій долині в Каліфорнії, паралельно займається співочою кар’єрою. 

Після вторгнення російського окупанта на рідну землю Yevae організовує заходи для підтримки ЗСУ і час від часу приїжджає до України з гуманітарною допомогою. Завдяки своїй діяльності вона познайомилась із українським співаком, музикантом і продюсером, який допоміг їй з музичним супроводом та продюсуванням нової пісні. Це – Arturro Mass, відомий піснями «Україно моя», «Танцюй, Кохай» та «Тільки для тебе».

«Страшні події, що торкнулися моєї Батьківщини, відбилися на житті кожного етнічного українця. Моя пісня – це молитва за наших захисників, на яких в тилу чекають їх кохані. Моє найбільше бажання – швидка перемога України, щоб кожен солдат та офіцер повернувся додому до своїх родин», – каже Yevae.

Пісня доступна для прослуховування на всіх глобальних музичних платформах. Роялті, зароблені від прослуховування всіх її пісень, артистка передає на потреби ЗСУ та підтримку України.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист