ЄГОР КРУТОГОЛОВ ПОДІЛИВСЯ ВРАЖЕННЯМИ ВІД ВІДПОЧИНКУ НА МАЛЬДІВАХ

За подорожам у 2020 скучили всі! Єгор Крутоголов зізнається, що не міг дочекатися відпустки:

— Нудився вдома, не знав, чим себе зайняти! Для телевізійників січень — «мертвий» місяць, якраз час для відпустки. Цього року поїхали на Мальдіви і зовсім не шкодуємо.

Сім’я Крутоголових вирушила на відпочинок великою дружною родиною: Єгор, його дружина Катя та сини — Лев і півторарічний Макс. Це вже не перша поїздка малюка за кордон, минулого року батьки звозили його на Маврикій:

— Минулого року, звісно, Максика можна було покласти у колиску та й все, він спить. А зараз це вже повноцінний мужик зі своєю думкою! Певні труднощі були. До того ж, у нас був нічний переліт із пересадкою в Дубаї, і у Максика збився режим. Коли всі в літаку спали, він «тусив», — сміється Єгор.

Однак відпочинком залишилися задоволені всі! Сім’я провела на райському острові два тижні, впродовж яких Крутоголови насолоджувалися чудовими краєвидами без фотошопу:

— Таке відчуття, що Мальдіви — це ідеальне місце відпочинку для людей. Тому що комахи не докучають, тінь хороша та білосніжні пляжі чисті. До речі, пісок — це корали, перетерті часом! Вони не нагріваються на сонці. По пляжу взагалі класно гуляти, — згадує актор. — А які неймовірні там заходи сонця, і кожен день різні! Небо та зірки на Мальдівах — це найкрутіше. Коли ми приїжджали вперше, я просто сідав увечері на шезлонг, як перед великим екраном, і мене не можна було відірвати від цих зірок.

Також артист розповів, що займався сноркелінгом — пірнав під воду у масці та спостерігав за рибами. Старший син Лев, як любитель екстриму, катався на катерах з інструктором, а Максик вивчав новий для себе світ:

— Він зараз у такому віці, коли ходити навчився, а замислюватися — ще ні, — сміється Єгор. — За ним треба було пильнувати!

Натхненний відпочинком актор готовий приступати до репетицій нових концертів «Дизель Шоу», які відбудуться 26 і 27 лютого у палаці «Україна»!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист